Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 208 of 251 FirstFirst ... 108 158 198 206 207 208 209 210 218 ... LastLast
Results 4,141 to 4,160 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #4141 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Macar astea de la Macovei si Udrea sa ajunga la Iohannis. Si daca vor fi organizate bine voturile in diaspora, sunt sanse sa nu iasă mickey mouse. Daca iese... Hai cu emigrarea.

2. #4142 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Daca iese Kim Jong, eu plec din tara.

3. #4143 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Voi vreți cu iohannis = băsescu, sa înțeleg?

4. #4144 SP
    Eu voiam cu Tariceanu, dar na...

5. #4145 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stai liniștit, o sa fie premier

6. #4146 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    FishBon3, nu stiu de ce critici. Nici macar nu ai varsta de votare si nu cred ca stii prea multa politica. Sincer m-a deranjat putin postarea ta, daca iese x eu plec din tara... Ce mentalitate este asta? Suntem aici ca locuitori ai acestei tari. Buna, rea, e a noastra si trebuie sa o protejam. Noi suntem puterea, e totusi democratie oameni buni, dar cum in zilele de astazi multi nu se obosesc sa voteze macar, la ce mama naibii sa ne asteptam? Puneti pariu ca daca se dadea ceva gratis, orice, la sectiile de votare, procentul ala sarea de 60%?

7. #4147 SP
    Tăriceanu=Ponta, nu inteleg de ce nu vede lumea asta.

8. #4148 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pai și e bine cu iohannis = băsescu?
    Ambele opțiuni nu sunt fericite, dar orice are legătură cu Băsescu este cel mai nefericit, din punctul meu de vedere.

Și sa fim mai preciși, Tăriceanu nu e chiar ponta.

9. #4149 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ca să mai schimbăm subiectul: pe mine mă enervează fufele de pe "febuc", care stau cu spatele la poză şi îşi intorc capul de parcă sunt posedate si acum iese dracu' din ele.

10. #4150 SP
    Member legokid220's Avatar
    Quote Originally Posted by zero View Post
    ca să mai schimbăm subiectul: Pe mine mă enervează fufele de pe "febuc" care stau cu spatele la poză şi îşi intorc capul de parcă sunt posedate si acum iese dracu' din ele.
    adevarat !

11. #4151 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Tăriceanu + Meleșcanu + Dănuț =Ponta, nu inteleg de ce nu vede lumea asta.
    Fixed

12. #4152 SP
    Chill frate. Mi-am dat doar cu parerea.

Geez daca nu am varsta, nici cu parerea nu-mi pot da? Prea multe prejudecati in ultima vreme. Daca am 16-17 ani, sunt vazut drept un inapt mic, mucos care nu are habar de politica deloc, desi materia de profil din liceu este istoria, unde dau si BAC, si ar trebui sa stiu macar elementarul despre politica.

Voi sta in tara atunci daca zici tu, fac si facultatea, iau diploma, si ma angajez vanzator. E ok?

P.S: "Democratie" se voia si pe vremea lui ceausescu, nu?
    P.S 1: Oh wait, o sa vina tacconi sa-mi predea ceva lectie de viata.

13. #4153 SP
    De-acum inainte o sa trec pe la tine fiecare mesaj
    Cat despre iohannis=băsescu, as fi vrut eu.

14. #4154 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Nu te consider mucos pentru ca nu sunt departe. Eu fac 18 ani pe 22 Dec... Pana mea, dar daca noi, astia tineri nu venim cu schimbarea, atunci cine?

Si eu dau BAC la Istorie si stiu cat de cat politica, dar prefer sa ma abit de la comentarii. Oricum, orice am vota, tot o maimuta ghidata o sa ne conduca.

Si in legatura cu facultatea si angajarea, totul tine de puterea ta. Daca tu consideri un post de vanzator ideal dupa facultate, not my problem, dar pot sa iti dau zeci de exemple de tineri cu idei simple dar geniale care au reusit sa faca foarte multe in viata chiar si fara studii superioare. In alta ordine de idei, la facultate incearca ceva legat de agricultura. Nu glumesc, eu chiar ma gandesc serios sa ma orientez pe aria asta deoarece este o meserie de care va fi mereu nevoie dar pe care fudulii de la oras nu o practica, deh, munca fizica.

15. #4155 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Speranta mea e sa iasa mai multa lume in turul 2 ca sa voteze anti-Ponta.

16. #4156 SP
    Member legokid220's Avatar
    OTV=Diaconescu =>Elodia bam bam ...
    Ce comparatii faceti fratilor ..
    apropo ...mie mi-e dor de OTV

17. #4157 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    M-a mâncat undeva sa las 5 minute pe Antena 3, încă o porție de nervi amestecata cu greata si o senzație puternica de voma.

18. #4158 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Mulţi nu au votat ştiind că va fi turul 2, eu zic că si Ponta se va culca preşedinte şi se va trezi dat afară din partid, cu siguranţă lumea va merge la voteze contra, cam aşa se întâmplă pe la noi, nu votăm cu cine vrem, votăm doar să nu iasă cine nu vrem.

19. #4159 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu in turul 2 votez cu răul cel mai mic

20. #4160 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Timbrul de mediu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 208 of 251 FirstFirst ... 108 158 198 206 207 208 209 210 218 ... LastLast