Ma enerveaza ca CG-ul se va inchide.
Ma enerveaza ca nu am HDD mare..
Ma enerveaza unii oameni care se dau mari smecheri dar sunt niste ..... .
Ma enerveaza tot ce am scris mai sus.
Ma enerveaza ca CG-ul se va inchide.
Ma enerveaza ca nu am HDD mare..
Ma enerveaza unii oameni care se dau mari smecheri dar sunt niste ..... .
Ma enerveaza tot ce am scris mai sus.
Ma enerveaza ca pe tine te enerveaza ca ConsoleGames se va inchide deoarece acesta o va duce bine cel putin inca 1 an.
Ma enerveaza ca tuturor le place CG.ro , dar putini fac ceva sa traiasca in continuare .
Acum ma enerveaza cei care isi bat joc prin sistemul de Donatii. Desi e un proiect de suflet (ca doar n-am facut nimic pentru bani aici)... se distreaza incercand "donatii" de 1000 EUR... Pacat...
Ma enerveaza ca nu reusesc sa fac rost de Camo-ul MOSS (sau cum naibi s-o numi) in MGS 3,ma chinui de 2 ore incontinuu![]()
am o intrebare monky..cumva daca ma duc la donate pe-acolo si apas pe 1000 euro si dau submit e ca si cum as incerca sa donez 1k euro si apare treaba asta?..ca si eu am fost tentat sa vad ce sistem e de donare si sa apas pe submitu ala dar am vazut ca au fost probleme si mi-a fost frica de faptul ca o sa-mi iau si eu ban...
si acum on-topic:..ma enerveaza ca nu ne dam seama cine ar vrea sa dea 3000 euro pentru site...![]()
Faptul ca trebuia sa fac schimb de jocuri cu un prieten , dar s-a amanat . Nu de alta , dar era si Red Faction Guerilla(my love)![]()
ma enerveaza ca suntem uitati de multe companii si ne lipsesc diverse oportunitati datorita tarii in care traim..dar eu sunt zen si ma calmez repede..
Ma enerveaza ca nu mi raspund odata cei de la PayPal...
....................... ma doare capul.
....................... m a tras coerentul (curentul).
Ma enerveaza faptul ca s-a amanat cu INCA o zi , ziua in care trebuia sa fac schimb de jocuri cu un prieten , in special schimb cu RED FACTION GUERILLA SI PROTOTYPE![]()
Bookmarks