Ahaha o dape cine nu enerveaza femeia aia
![]()
Oamenii neseriosi. Stabilesc ca ii cumpar jocul maine, imi promite ca-l rezerva, apoi imi spune ca l-a vandut altcuiva.
Oare cine s a gandit ca ar fi o idee buna sa i bage pe doi idioti cu voce pitigaiata, la radio, dimineata, in loc de muzica ?!?!? Exceptie face Rock FM-ul
Am 3 ore de când stau în holul căminului și nu pot sa adorm, nu pot sa fac nimic. La 7 vine administratorul cu cheia de la camera mea și abia atunci pot sa ma bag și eu la somn ca sunt rupt.
Am avut noroc cu un gardian foarte de treaba care m-a lăsat sa îmi țin bagajele înăuntru și chiar mi-a dat voie sa încerc sa dorm puțin pe o băncuță chiar dacă nu are voie sa facă asta.
Fix inainte sa ies la o tura de downhill mi s-a stricat furca si acum curge ulei din toate partile![]()
Ma enerveaza stricarea unui hdd.... Sper sa pot recupera datele...
PS: Ma enerveaza si auto-corect-ul de LA telefon...
Ca am plecat la facultate și a trebuit sa las în urma o grămadă de persoane care îmi lipsesc foarte mult.
Nu te supara ca iti spun insa de cele mai multe ori asta insemna ca: ori nu stie ce vrea, ori "cerseste" atentie.
ma enerveaza afirmatia asta. Toata lumea stie ce vrea. Pus in fata a 2 sau 3 optiuni, fiecare stie ce vrea, dar alegerea poate sa aiba consecinte si asta il face pe om sa ezite.
Sa luam exemplul fetei respective:
- poate nu vrea sa fie refuzata;
- poate nu vrea ceva serios, dar nici sa te jigneasca in cazul in care tu vrei ceva serios;
- poate esti doar o rezerva si asteapta un semn din alta parte, iar in cazul in care nu ii merge acolo mai are o sansa cu tine;
Sunt multe posibilitati. Dar sigur stie ce vrea.
Ideea e ca fiecare stie ce vrea, doar ca implicatiile alegerii creeaza retineri.
Retardații ăștia de la Nemo Express (fără a fi hater). Cred că sunt singurul de pe zonă care n-a primit încă Uncharted-ul. Deja începe să mi se pară amuzant. În combinație cu tovarășii de la Altex => best experience ever. Viva servicii postcomunisto-democrato-m.u.i.e! Și-mi cer scuze pentru limbaj, cred că e de înțeles.
Ma super enerveaza ca desi s-a lansat Nathan Drake Collection in EU si US, inca nu-l gasesc nicaieri pe net la max 200 ron. Stiu ca e in magazine la 250 si pe PSN la 240, dar efectiv nu vreau sa dau mai mult de 200 ron pe el (piticii mei) si am atatea jocuri bune si neterminate, dar ma joc FIFA de plictiseala, ca n-am chef de altceva...
Daca stiam ca il cauti, iti dadeam eu precomanda mea, ca am renuntat la eaDar in aceiasi situatie is si eu cu jocurile, doar fifa merge
![]()
Bookmarks