Incearca aici!
Uncharted - PS4 (Sigilat) + Alte 40 de Jocuri Noi PAL Full English
http://olx.ro/oferta/uncharted-ps4-s...h-ID4Mcd4.html
Incearca aici!
Uncharted - PS4 (Sigilat) + Alte 40 de Jocuri Noi PAL Full English
http://olx.ro/oferta/uncharted-ps4-s...h-ID4Mcd4.html
Da, acum l-am vazut pe asta din Arad. Doar ca ma duce mai mult de 200 ron cu tot cu transport...
Nepasarea celor de la fancourier...ma enerveaza... este mult spus, insa cu siguranta nu voi mai apela la serviciile lor.
Joi am trimis un colet(cu ramburs)
-Luni a sunat curierul, eu eram la munca deci am stabilit de comun acord ca ne vom vedea marti dimineata.
-Marti curierul nu a dat un semn toata dimineata, l-am sunat la ora 15 si a spus ca vine... Nu a venit.
-Miercuri(azi) l-am sunat pe la 9:30 nu a raspuns. Prin urmare am sunat la dispecerat, si le-am batut in mod politicos obrazul... nea' Visinescu de la dispecerat a spus(probavil sa scape de mine) ca ia legatura cu baiatul de pe traseu si vine pana in ora 11am. Evident ca nu am primit nici un apel sau sms si nici nu ma onorat cu vizita.
La ora 17 am sunat iar la dispecerat de data asta a raspuns o duduie care dupa modul in care vorbea ori era plicti' ori era nefu'...long story short, duduia a promis ca maine dimineata sigur vine curierul.
Daca maine pana imi termin de baut cafeaua nu vine curierul, ma duc la ANPC.
Bugetul de cacao pe care il am! Portofelul meu e mai gol decat stomacul unui copil din africa! Desi cred ca stomacul aluia e mult mai plin decat portofelul meu!![]()
ma enerveaza ca idiotii de meseriasi pe care ii am au montat 3 usi prost la casa. usa cu deschidere interior dreapta ei au montat-o in exterior stanga![]()
Tot mai mulți useri de Tapatalk cu mizeria aia de mesaj care apare sub postare, am avut-o și eu în trecut dar nu știam ca se poate scoate.
Service-ul de televizoare autorizat de SAMSUNG in orasul meu, arata ca un service de reparat tractoare iar meseriasii de acolo fac parte din categoria ,,neamul lui manivela".
ceva de genu, vai de capu meu, mai bine ma strangeam de gat decat sa ma duc la service daca stiam.
In acest moment ma enerveaza politica celor de la Tapatalk... care au inceput sa ceara bani pentru a dezactiva mizerii de-ale lor sau pentru a activa functii care pana acum erau free. 10$ / month... Frack it...
Bookmarks