ma enerveaza ca maine trebuie sa merg in delegatie la Bucuresti pana la sfarsitul lunii si recent mi-am luat un PS3 si o gramada de jocuri![]()
ma enerveaza ca maine trebuie sa merg in delegatie la Bucuresti pana la sfarsitul lunii si recent mi-am luat un PS3 si o gramada de jocuri![]()
Faptul ca nu gasesc un magazin ca lumea cu articole pentru baschet. Vreau sa-mi iau si eu o pereche de bascheti ca lumea trebuie sa cotrobai prin tot orasul, la adidas au 2 perechi, la nike au alte 2 perechi, la hervis au o alta pereche.... etc! nu le pot tine pe toate intr-un loc?!?!?
Iti recomand Fashion House Militari, acolo gasesti adidasi de basket Nike la preturi mai mult decat acceptabile! ( eu pe acolo ma duc mereu cand imi schimb adidasii de basket ). Daca nu, du-te prin Unirii la New Style si acolo parca erau ( ultima oara cand m-am dus, asta fiind cam acum 3 luni am vazut chiar 2 perechi extrem de frumosi )
obsedatii plictisiti de viata care adauga fete aiurea in Y!M dupa ce cauta id-uri pe site-uri de cautat id-uri![]()
atunci ii face pokemoni batrani.
on: ma enerveaza ca n-am mai jucat de ceva vreme basket si acum cand am jucat, in 30 de min gafaiam ca un porc.
40 de ani ? ROFL.
ON: ca ma doare mana de fiecare data dupa ce stau afara o vreme si rau de tot ...
ma enerveaza ca toata lumea vorbeste despre un ***** de cutremur..care nici nu ma priveste...
Ma enerveaza ca am de facut curatenie maine dimineata, am de facut teme si altele si nu stiu daca mai apuc weekend-ul asta vreo iesire la un baschet, fotbal sau local.![]()
Da sigur centrala nucleara care pe moment reprezinta un pericol la scara mondiala nici nu te intereseaza, plus nu uita ca Japonia este un mare producator de jocuri... Dar oricum normal ar fii sa nu vorbesti chiar in felul acesta cand atatea vieti au fost pierdute sau distruse.
Scuze pentru offtopic dar nu m-am putut abtine, defapt intr-un fel ontopic ma enerveaza ignoranta unora...
Bookmarks