Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 251 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... LastLast
Results 961 to 980 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #961 SP
    Member styng's Avatar
    ma enerveaza ca maine trebuie sa merg in delegatie la Bucuresti pana la sfarsitul lunii si recent mi-am luat un PS3 si o gramada de jocuri

2. #962 SP
    Member daredevil's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Ma enerveaza ca m-am imbolnavit iar si trebuie sa stau in casa cu febra and various bull crap, si nici macar nu am MvC3 sau MK9 sa ma joc si eu ca omu :\
    Scuzati-mi off-topic-ul(ceea ce e ironic pentru ca sectiunea asta este de off-topic) dar daca mai stai sa te mai si joci mai rau iti va fi (BTW:MK9 inca nu a aparut in magazine)

3. #963 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Nesimtirea celor de la Orange Romania!

4. #964 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Faptul ca nu gasesc un magazin ca lumea cu articole pentru baschet. Vreau sa-mi iau si eu o pereche de bascheti ca lumea trebuie sa cotrobai prin tot orasul, la adidas au 2 perechi, la nike au alte 2 perechi, la hervis au o alta pereche.... etc! nu le pot tine pe toate intr-un loc?!?!?

5. #965 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    O sa apara o gramada de bunatati pe PS3 si nu am niciun ban.

6. #966 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Faptul ca nu gasesc un magazin ca lumea cu articole pentru baschet. Vreau sa-mi iau si eu o pereche de bascheti ca lumea trebuie sa cotrobai prin tot orasul, la adidas au 2 perechi, la nike au alte 2 perechi, la hervis au o alta pereche.... etc! nu le pot tine pe toate intr-un loc?!?!?
    Intersport are ceva bascheti(cel putin in Arad am vazut niste modele de iti cad ochii..si la pret de asemenea).
    Eu, pe de alta parte am gasit intr-un magazin micut asa ceva-doar 170 lei!
    Continua sa cauti, poate vei gasi ceva la reduceri.
    Attached Images Attached Images show.png

7. #967 SP
    Member weriwulf's Avatar
    fosta prietena

8. #968 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Iti recomand Fashion House Militari, acolo gasesti adidasi de basket Nike la preturi mai mult decat acceptabile! ( eu pe acolo ma duc mereu cand imi schimb adidasii de basket ). Daca nu, du-te prin Unirii la New Style si acolo parca erau ( ultima oara cand m-am dus, asta fiind cam acum 3 luni am vazut chiar 2 perechi extrem de frumosi )

9. #969 SP
    Member carcru's Avatar
    Faptul ca o sa iasa MK9 cat de curand si eu inca nu mi-am cumparat xbox-ul.

10. #970 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Ca sunt obosit/somnuros de numa si nu ma pot culca...

11. #971 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    obsedatii plictisiti de viata care adauga fete aiurea in Y!M dupa ce cauta id-uri pe site-uri de cautat id-uri

12. #972 SP
    Esti fata? Ca altfel nu vad de ce te-ar deranja pokemonii aia

13. #973 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    da, sunt
    si ce e aiurea e ca "pokemonii" aia au 40+ ani..

14. #974 SP
    atunci ii face pokemoni batrani.

on: ma enerveaza ca n-am mai jucat de ceva vreme basket si acum cand am jucat, in 30 de min gafaiam ca un porc.

15. #975 SP
    40 de ani ? ROFL.

ON: ca ma doare mana de fiecare data dupa ce stau afara o vreme si rau de tot ...

16. #976 SP
    Member antifacat's Avatar
    ma enerveaza ca toata lumea vorbeste despre un ***** de cutremur..care nici nu ma priveste...

17. #977 SP
    Member carcru's Avatar
    ma enerveaza Medievil in momentul acesta.

18. #978 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Ma enerveaza ca am de facut curatenie maine dimineata, am de facut teme si altele si nu stiu daca mai apuc weekend-ul asta vreo iesire la un baschet, fotbal sau local.

19. #979 SP
    Quote Originally Posted by antifacat View Post
    ma enerveaza ca toata lumea vorbeste despre un ***** de cutremur..care nici nu ma priveste...
    Da sigur centrala nucleara care pe moment reprezinta un pericol la scara mondiala nici nu te intereseaza, plus nu uita ca Japonia este un mare producator de jocuri... Dar oricum normal ar fii sa nu vorbesti chiar in felul acesta cand atatea vieti au fost pierdute sau distruse.

Scuze pentru offtopic dar nu m-am putut abtine, defapt intr-un fel ontopic ma enerveaza ignoranta unora...

20. #980 SP
    El e tare ma, gigi-doare'n cot

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 251 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... LastLast