la psiholog ma refeream :D
Printable View
la psiholog ma refeream :D
Shrink, initial a fost folosit doar pentru psihiatru, venind de la "head shrink" sau "headshrinker" facand legatura cu "shrunken heads" - practica triburilor din Amazon. Insa acum e folosit in mod general pentru psiholog, psihiatru, terapeut, etc.
Am fost astazi la fotbal cu bicicleta si un imbecil mi-a rupt angrenajul care ma costa 150 ron.
Ca nu am stare ... pur si simplu . Nu stiu ce se intampla :-?... eu in general sunt o persoana...calma .
m�ine la 7:30 am teză la rom�nă. n-am invățat / scris nimic.
tips ?
Vei lua nota mare. Asa am fost eu la simulare - nota 8. Si sunt afon rau. In 4 ani de liceu, la toate orele de romana m-am jucat pe telefon. Nu am citit nimic (decat ocazional un conspect/referat pe net) si nu mi-am invatat niciodata. O singura data mi-am citit lectia inainte de test si am luat 5, de atunci n-am mai facut greseala asta :))
Modul cum se moderează cateodata pe forumul asta...mai exact cei care sunt "calcati" tot ei trebuie sa isi ceara scuze...Ma uit si ma minunez...Nemmo prietene renunţă mai bine,eu mi-am luat ban pt ca am spus de cei de la gameshop ca sunt neprofesionişti si pt fraza ca "mi-a soptit o pasarica,ca mai au gt 5 pe stoc", s-a dovedit pana la urma cat de buni au fost.Mai devreme sau mai tarziu adevărul va iesi la iveală.Nu pleca pt nimic capul,esti un baiat de �ncredere,nu iti cere scuze pt ce nu ai facut.Sper ca pe viitor moderatorii sa fie imparţiali,ar avea mai mult de c�ştigat acest forum.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Am gasit acum. Nu e pe threadul respectiv dar apreciez gestu. PlayStation Fans Romania te sustine si pe tine :).
Maine ma asculta la chimie, sunt pasta. :rage:
Că nu pot juca Diablo din cauza netului idiot.
Ca dau saptamana asta test la marketing, la romana, contabilitate si engleza+teza la economie insotita de un proiect la matematica si altul la marketing...toate intr-o saptamanaX(
ca am maine examen la matematica discreta si ma f*** la icre ca nu ma pot concetra la ea, ca parca citesc extraterestra!
Ca nu mai vin odata examenele ca sa scap.
Ca am intrat pe ultima suta de metri in pregatirea pentru bac. :-L
here... uitati-va :) enjoy! la facultate o fac!
Diablo 3 cu serverele vietii.... si ca nu-mi recunoaste 4x2gb ram.
Ca uneori nu sunt pirat. :\
Am cumparat un program cu licenta pe 3 luni si dupa cam o saptamana nu mai am licenta...adica in program imi zice ca am trial si pe site zice ca am premim dar nu merge. :|