Ca din 5 scorpioni 4 mi-au murit...
Printable View
Ca din 5 scorpioni 4 mi-au murit...
Vorbeste cu Quan Chi, ti-i readuce el la viata.
Atunci cand vorbesti cu o tipa super draguta, prin mesaje si scrie ca ultimu' agramat...imi vine sa mi scot ochii afara.
Ca majoritatea ati trecu pe Next-Gen, Destiny, bla bla bla
Am vazut in niste topicuri mai vechi, erau o gramada de retro-collectors pe aici... au disparut:-/
Ma enerveaza talambii ca marele tacconi care se dau mari rahati numai pentru ca sunt mai mari decat ceilalti. Stiti ce? Venind de la un idiot care face parte din generatia de aur a Romaniei, bagati-va varsta-n fund! Dovedeste ca esti mai inteligent si ca ai un viitor mai bun ca al meu dupa care esti liber sa comentezi. Pana atunci, mars pe santier unde iti e locul, dar gandeste-te ca peste cativa ani, tot acest idiot iti va completa fluturasul de pensie ;)
P.S.: Ca sa evitam offtopicul creaturii, eu am 17 ani. Da sunt parte a generatiei de clubberi si manelisti, dar ghici ce?! Am crecut la tara, intr-o casa in care se ascultau numai Iron Maiden si Metallica. Surprinzator, nu dorm cu vaca in camera si chiar am si un apartament in oras dar nu ma duc acolo pentru ca sunt satul de bosorogii astia prosti pe care ii tin unii in brate. Am mai ramas cu o singura bunica, care are pensia 700 de lei, dar in loc sa se plimbe ca minunatii ceilalti cu autobuzul, are grija de un pusti al unei vecine. Am crescut prima perioada a vietii mele alaturi de ea si bunicul care a murit acum 2 ani si nu imi pare rau. M-au invatat ce e respectul, dar eu am invatat cui sa i-l ofer. Pun pariu ca multi de aici au fost in aceeasi situatie ca mine si stiu despre ce vorbesc, iar daca un nimic ca tine ajunge sa ma jigneasca spunand ca toti din generatia asta suntem niste ratati, scuze, dar cand te-ai uitat in oglinda tu decretel trimis la munca de la 14 ani?
Halal limbaj, chiar daca te-a deranjat marele tacconi...
ON prea multi nervosi cu nervii in ultima vreme pe acest forum :))
par sa fie multi de acord cu el insa
Nu sunt eu, asta contează
Marinake nu ti-ai luat pastilele tati? Sau ai luat etnobotanice de esti asa nervos? Invata sa respecti daca vrei sa fi respectat! Tu prin limbajul tau nu te respecti nici pe tine! Invata ca un om prin modul de a fi , impune respect.. la tine e doar frustrare..
---------- Post added 16-09-2014 at 16:24 ----------
Ps Marinake
nu am fost obligat să muncesc, a fost alegerea mea asa cum majoritatea pustanilor de acum fac si 2 facultăti cu plata doar doar i-o tine părintii in spate pana la 30 de ani! Auzi cică mars pe santier! Adica e rusinos nu? Trebuie sa fim toti "soareci de birou" nu? Esti varză frate in conceptii...
Poate ca am eu conceptii aiurea. Tine totusi seama de faptul ca este o diferenta de generatii asa ca nu mai generaliza aiurea si tine-ti din pareri pentru persoana ta. Nu am cerut respectul nimanui si nu o sa il ofer niciodata daca asta imi este impus. Respectul mi-l castig de unul singur iar daca sunt n persoane care nu ma plac, not my problem. Fiecare are libertatea sa agreeze pe cine doreste si sa ii ignore pe restul.
This -> Iron Man 4: Robert Downey Jr. Says No.
Pe de alta parte ma bucura asta::PQuote:
Although these recent developments don’t spell the last of Downey Jr. as he will return to the big screen in Marvel’s The Avengers 2 and 3.
Mi s-a stricat sensor bar-ul de la Wii...
Si acum folosesc 2 lumanari parfumate in loc de sensor bar ...nicaieri in oras nu gasesc sa cumpar...nici Kaufland(hama sh!t)
Cand joc Mario Kart cu prietena si ne injuram...macar pare mai romantic!
Ce ma enerveaza ca nu gasesc un job si o fata nici macar sa-mi salvez viata mea =))
Gunoaie de oameni care daca le zici ca nu votezi cu ponta automat esti basist.... imi e scarba de romani de tinichea. Antena 3 e aici.. spala minti la greu, dar nici b1 nu e mai prejos. De multe ori imi vine sa renunt la tot si sa plec in alte tari.
Isteria asta cu Robert Turcescu, doar când ma gândesc ca asta e doar începutul...
LE: Imi provoacă scârbă doar când îl aud
http://youtu.be/-VfSctHC_Ts
Ce isterie? N-am de gand sa-l ascult pe ala 20 de min dar m-ai facut curios.
Asculta-l, nu are farmec daca iti spun eu. Toate posturile de știri, ziarele vorbesc de securist :))
Ma enerveaza facultatea asta de rahat. Acum in anul 3 ne impartim in doua specializari, A si B, cica in functie de medie. Eu special am intrat la facultatea asta pentru materiile de pe A, din anul 4, sunt singurele care ma intereseaza si sunt utile pentru mine, plus ca am avut restante la genul de materii care sunt pe B si abia m-am chinuit sa le iau cu 5-6. Azi am aflat ca am fost repartizat pe B, dupa ce m-am chinuit astia doi ani sa imi iau toate examenele. Care dracu mai e ideea facultatii asteia daca nu poti sa inveti ce vrei? Am intrat special aici pentru materiile din anul 4 de pe specializarea pe care o vreau si acum se caca la ziua mea? Ma repartizeaza la o specializare pe care nu mi-o doresc, nu imi place si nu ma pricep pentru ca le e lene sa suplimenteze locurile la A (in fiecare an se intampla asta cu multi studenti).
Adica aia care au 5 restante si 3 materii de repetat sa intre unde au vrut, pe B, iar eu care am de-abia o restanta (si le-am mai platit si taxa 8000 de lei) sa ma trimita unde vor ei?
Facultatea de Automatica si Calculatoare - un ESEC TOTAL.