http://ro.m.wikisource.org/wiki/Pove..._om_lene%C8%99
" Dar ****ți-s posmagii?"
PS tare sistemul, cenzureaza si povestea lui Creanga, daca era povestea povestilor �nţelegeam...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Printable View
http://ro.m.wikisource.org/wiki/Pove..._om_lene%C8%99
" Dar ****ți-s posmagii?"
PS tare sistemul, cenzureaza si povestea lui Creanga, daca era povestea povestilor �nţelegeam...
Faptul ca am bani de un kinect dar nu am voie sa mi-l iau.
Da cine nu-ti da voie?
^ Nu e mare lucru stai linistit, eu nu l-am mai folosit de vreo 3 luni desi am destule jocuri pt el... singura data cand va fi util e cand vei avea musafiri si vrei sa ii distrezi.
Da????de ce ? Nu detecteaza bine sau te referi ca e la un moment dat e plictisitor?
@Fishbon3: Mama nu imi da voie.
Nu e aia dar crede-ma ca mai bine e sa stai intins pe canapea sau pe fotoliu cu controller-ul in mana decat sa te b�ț�i prin casa d�nd din maini si din picioare.
Imi vine sa il omor pe țăranul bulgar cu BMW, care de la 3 pana la 5, a stat in spatele blocului si a taiat lemne ca sa-si puna boxe in "bemveu". Asta ca sa mi se faca dor de casa.
Lol , tudy, this just make my day ....LIKE IN ROMANIKA...
Plictiseala ma termina.
Caldura
Sent from my GT-I5500
Ma enerveaza pozitia Romaniei la jocurile olimpice...
Ma enerveaza faptul ca tocmai am fost lovit in parcare si nu stiu cine e vinovat... Toate masinile le-am veirifcat de vopsea albastra pe spoilere. Acuma scoate bani din buzunar si repara masina.:(
...''indienii'' din masini cu manelele la maxim :-w
Alina Alexoi-comentator tvr
Stai sa vezi la mine in oras, saptamana asta au nunta si bine ca eu plec in vacanta. Una bucata Mustang cu jante pe 20 din plastic, SLS, F360 & R8 Spyder. Imagineaza-ti cum e cand trec cioriile astea 4 cu manele si lautareasca din aia. SLS-ul arata mortal, da cand vezi un colorat cu gura galbena iti vine sa ii dai foc peste noapte. Sorry pt off.
Ca pe Call of Duty.com nici macar nu apare Romania in lista de tari la inregistrare si la fel este pe multe alte site-uri. Ma simt rusinat ca traiesc intr-o tara ca aceasta. Aceasta chestie minuscula parca a pus capac si de maine o sa ma gandesc si o sa imi fac planuri sa plec din tara, cel mai probabil o sa imi caut o facultate in straintate si o sa raman acolo.
P.S. Nu mai stiu pe ce site printre tarile disponibile era Sri Lanka si nu Romania... pai da-o incolo de treaba. Sri Lanka? Bastinasii aia care n-au auzit de curent electric? Si nu Romania?
Ca am o viroza luata de la bunicu :-w