Ceva nu-mi miroase a bine in povestea asta...
Printable View
Ceva nu-mi miroase a bine in povestea asta...
Ca mi sa stricat asa brusc si din senin analogul la saitek (desigur cel directional), de cand ma stiu am avut ghinion cu analogul stang... :wall:.
:-?? bai nu stiu, dar cred ca trebuie sa ai simtul umorului foarte idiot care sa faci asemenea glume, deci na...
Macar nu ai dormit singur :naughty:
Medias 0-0 Steaua cel mai prost meci de fotbal din istorie!!!:-&
tipa e din Suceava... dar s-a rezolvat... a apărut după 2 zile de lipsa (adică ieri seara)... se refugiase la o colega �n munţi de pe marginea Clujului (Feleac, Erdőfelek), ca sa lucreze la disertaţie... şi nu avea semnal acolo... scuze dacă v-am părut ciudat dar chiar nu ştiam ce sa fac... apreciez glumele de bun gust pe care le-aţi făcut... la �nceput şi eu am crezut ca e o gluma făcută de ea, dar apoi c�nd am văzut ca nu apare şi voi faceţi glume pe seama mea m-am enervat...
De ce m-am speriat, pentru ca tipa avea obiceiul sa suna sau sa anunţe ce face şi pe unde merge de aia m-am speriat c�nd nu am primit nimic de la ea (semnal)!
�mi cer scuze pentru deranj...
Ne bucuram ca e bine si nu a patit nimic. ;)
Stai sa vezi cata disertatie o tras ea pe acolo...mda. Partea proasta e ca o sa afli dupa ce te desparti de ea, atunci sa vezi nervi :)
maine dau teza la mate
---------- Post added 09-05-2011 at 09:28 AM ----------
si mi-e rau ca nush nimic
Ca am dat simulare la romana si mi-a picat la partea a-III-a Dacia Literara si A. Lapusneanul...:rage:
Acum am vazut ca are 11 ani. Daca la varsta aia nu inveti, atunci ce o sa faci in clasa a11-a, a12-a sau la facultate? Macar atunci o sa ai motive sa nu inveti gen ai la alte materii mai importante sau trebuie sa iesi la bere cu baietii (se pun si ispitele :))).. Cand eram ca tine o tineam numai in 10.
...ca maine am teza la romana si sunt tufa de Venetia.:-B
De bine da rau pe primul semestru am 8 :D acum sper sa scot un 6(ar insemna sa iau un 5 la teza)
Un motiv ar fi reprezentat de faptul că mă lupt zilnic cu morile de v�nt și abia astăzi am reușit să constientizez acest fapt... dureros.
V-as spune mai multe dar nu e topicul potrivit.