Poi.. pune niste ochelari si numai ai probleme ca nu il vezi
---------- Post added 24-02-2013 at 03:37 PM ----------
Ptiu drace... ai pierdut muierea. Da eu ma intreb cum "bagi palme in mecla"? Ca cel din poza?
Printable View
Ca fac optica la fizica. Cel mai naspa capitol din fizica, niciodata nu mi-a placut, acum sunt nevoit sa-l inghit cu forta... la ce am eu nevoie sa invat optica nu stiu, but whuteva.
Bai mie mi-a placut optica! Termodinamica in schimb a fost :-& Moartea pasiunii...
Termodinamica e si aia nasoala, dar nu ca optica, nu stiu, nu m-am inteles deloc cu ea. Mie daca-mi dai mecanica sau electricitate sunt fericit :))
Faptul ca Dead Space 3 nu are split-screen co-op si ii online only. :-L
Le poti numara pe degete pe cele cu split screen multiplayer. Imagineaza-ti God of War 3 in split screen. Si pe mine ma cam enerveaza treburile astea cu online multiplayer only.
Nana Falemi, vorbeşte parcă-i constipat :banghead:
Mi-au disparut azi 150euro de pe card. :|
Ca pe 29 e simulare BAC matematica si eu nu stiu sa fac aproape nici un exercitiu din variante :| Si mai sunt si la M1, I'M SCREWED :-s
^ Este obligatorie prezenta?
Habar n-am dar eu nu mai ies din casa pana nu ma pun la punct, nu vrea sa fiu un esec precum Pacino.
Bilet pierdut la pariuri pe Rubin Kazan:| nu se putea sa fie mai proasta seara asta.
Absolut tot!!!!! :|
S-a stricat iar vremea. Tocmai cand credeam ca am terminat-o cu iarna asta...:rage:
Matematica...:|
In fiecare vineri zic ca o sa dorm mult in week-end si nu o sa ma misc din pat, dar fac ce fac si duminica seara is obosit... iar luni, dorm in picioare.
Daca dormi mult nu inseamna neaparat ca nu mai esti obosit, din contra - dormi prea mult si vei fi obosit si "legumizat" toata ziua.
Eu chiar sunt curios cum functioneaza,de fapt,povestea asta cu somnul. Eu nu ma simt odihnit niciodata dimineata la 6 cand ma trezesc,indiferent daca dorm 6,10 sau 12 ore in seara de dinainte. Pe de alta parte,am seri ca ieri in care pana pe la 2-3 nu pun geana pe geana.