Vremea astea imputita. M-am saturat pana peste cap!!!X(
Printable View
Vremea astea imputita. M-am saturat pana peste cap!!!X(
Victor Piturca
"Datorita lui Piturca nu jucam nimic" Horia Ivanovici
Alooooo, din cauza lui Piturca, nu datorita!
Datorita cand e de bine, din cauza cand e de rau ;)
"datorita" nu e sinonim cu "din cauza"
Nu am facut niciodata asta,ca tot spunea cineva "we've all been there". O singura intrebare : de ce? Si de ce betia duce in peste 50% din cazuri la apeluri la foste iubite? Mi-e greu sa inteleg rationamentu'. Sunt persoane din trecut,alaturi de care au existat fara doar si poate momente frumoase,dar ele nu fac mai fac parte din prezent. Am incercat sa analizez toate motivele posibile si imposibile,asta datorita faptului ca si eu ma trezesc deseori oprindu-mi prietenii de la a le trimite mesaje unor persoane care nu mai fac de mult parte din viata lor. Culmea,tentativele astea apar dupa foaaaarte multe beri , shot-uri de absinth si altele.
1. O mai iubesti/mai tii la ea,motiv pentru care iti doresti din nou o relatie cu acea persoana. Ma intreb cat de credibil suna unu' care iti da un mesaj la 4 dimineata beat muci sa iti spuna ca nu te-a uitat si ca inca te vrea. Rezultatul cel mai probabil : nici vorba sa va impacati,si daca are vreo urma de dispret pentru tine,ii oferi o satisfactie uriasa anuntand-o practic ca tu inca suferi. Si Doamne,cat e de buna o astfel de situatie pentru orgoliul feminin !
2. O urasti si vrei sa ii spui asta. Perfect. Poate se va simti jignita,poate o va durea. Ok. Dar deep inside,revii la povestea de mai sus,dandu-i clar de inteles astfel ca NU ai uitat-o si ca inca te gandesti la ea. Ura e tot un sentiment.
3. Ii dai un mesaj sa vezi pur si simplu ce face. Pe langa faptu' ca lasi loc de interpretari,cum ar fi ca iti doresti sa te impaci cu ea,stie sigur ca inca te gandesti la ea,ceea ce iarasi te pune intr-o situatie penibila.
Am avut de-a lungul timpului cateva relatii longevive,de ordinul anilor. Sunt adeptul stabilitatii si consider ca din genul acesta de relatii deriva sentimente profunde si experiente deosebit de frumoase. La un moment dat ( "cand eram tanar ficior" :)) ),o gagica m-a invatat o chestie: "After a break up,cut off all ties." Iar asta cu litera de lege. Oricat de disperat ai fi,trebuie sa te abtii. Exista un motiv pentru care nu mai sunteti impreuna. Gata. Lasa universu' sa-si faca treaba.
Sper ca nu am ofensat pe nimeni si imi cer scuze ca am scris atat de mult,dar vad oameni care comit greseala asta constant. Si nu pot sa inteleg de ce,tocmai fiindca nu am simtit vreodata nevoia sa o fac,oricat de pe sub mese am fost. Iar jumatate din localurile din oras si prietenii imi stau martori.
On : vremea. M-as fi bucurat sa vad asa ceva anu' trecut prin 20.
Simplu, alcoolul este afrodiziac :p
Da,dar ideea ar fi (teoretic,cel putin) sa te simti bine,nu sa bei ca sa faci lucruri imbecile. :))
Era o gluma man, la intrebarea ta nu cred ca găseşte cineva un răspuns corect
PS in vino veritas
Firezu, eu trag 2 concluzii: ori esti mult prea matur pentru cei 19 ani neimpliniti :) ori nu te imbeti rau, des.
Ma gandesc la ma mine acum vreo 6-7 ani , cel mult stateam eu sa pun pe foaie si sa rationez de ce sun pitipoance la 4 dimineata, rupt de beat...Nu cred ca are legatura cu iubirea :)
Exprimare retarda,stiu. :)
am pierdut toata ziua de azi in loc sa termin atestatul la engleza...nici macar nu stiu cand a trecut asa repede
Prietena ... ba e suparata pe mine , ba e suparata pe mine ca am eu impresia ca e suparata pe mine ( pe bune ?) .... chiar si dupa ce am vorbit cu ea tot nu sunt lamurit :-/
http://www.youtube.com/watch?v=Tb8mU...e_gdata_player
M-au înnebunit prietenii cu ^
He's... he is...
Knock knock!
Who's there?
You know.
You know who?
EXACTLY!
Saptamana "scoala altfel"...
te deranjeaza ca nu faci scoala?
Ideea ca sunt sanse sa ma intorc in romania cu coada intre picioare! :((
Pai ori te bucuri ori te enervezi. Ori alba ori neagra.