De ce detaliaza te rog :) pe ipad e bestial :)
Printable View
De ce detaliaza te rog :) pe ipad e bestial :)
Se vede oribil..
Acum chiar pe tableta sa folosesti tapatalk? Nu prea vad rostul. Nici pe telefon nu il mai folosesc. Nici macar pe iPhone cu ecranul ala de jucarie nu foloseam tapatalk. Sunt mai rapide browserele. Sau voi le folositi pentru notificari?
E mai comod pe tapatalk
Mai rapide browserele?! Nu mi se pare deloc asa :))
Ma rog, acum depinde de device...
Probabil pe Android, pt. ca pe iOS arata identic... Ia sa vad pe Note... Yuck, ce urat e si ce prost se misca. Well, sper sa nu faca asta si pe iOS.
On-topic: m-a enervat ziua de azi maxim! Am dat numai de plictisiti - unii se cred in concediu de sarbatori deja! Firme la care ma grabesc sa le fac comenzi de carute de bani si unde nu se agita nimeni (zici ca am trimis comenzi in neant, si nimeni nu mai are nevoie de profit). La fel, comenzi din UK care fac 2 zile pana in Bucuresti, dupa care dureaza 5-7 zile sa livreze Cargus din Bucuresti in Bucuresti... Vai de steaua* lor!
*marca inregistrata?
Am facut si eu greseala de a instala updateul la tapatalk pe Android si pot spune doar ca some weird stuff is happening. Imi arata ca a postat cineva un post nou dar cand dau pe notificare ultimul post e de la alta persoana.
Altex. Stai şi aştepţi în telefon şi câte 15 minute ascultând reclamele lor tâmpite şi nu te preia nici-un operator. :-c
Norocosule!!!
Eu am stat 34 de min pana mi-a raspuns unul si mi-a zis ca produsul nu se afla in stoc in conditiile in care acum cateva ore am primit mail de la ei ca produsul a intrat in stoc.
Si ca sa fie treaba treaba, din 2 precomenzi pe 2 site-uri diferite, am primit fix ...
Mi-am spart nasul și buza de sus la pogo. Doare ca alte alea :(
Pogo... O zbantuiala idioata care se organizeaza in timpul concertelor rock în care oamenii se lovesc cu umerii unii de alții. Problema a fost ca un tip avea cam 1,70m iar eu am 1,90 și mi-a dat un cap în fata când sarea pe acolo.
Dintii sunt in regula? Pana la urma nasul si buza se repara, dar dintii... Apropo, la ce concert rock ai fost?
Back on-topic: Ma enerveaza vecinii care fac galagie la primele ore ale diminetii, mai ales cand da cu aspiratorul (da, da cu aspiratorul la 7 dimineata!) si mai au si o placere de a racaii parchetul ala ce n-am vazut.~x(
eu as lua aspiratorul si as da' cu el pe tavan la 00:00 noaptea .pt ca imi place sa fie CLEAN ! :))
Rascalov, dintii sunt ok. Am fost la Ska-Nk.
Ma enerveaza ca nu stiu la ce-mi trebuie Dreptul Mediului - de ce trebuie sa stiu ca timpul de injumatatire al radioactivitatii Uraniului 235 este 704 mld ani :-/8-}
Poate au nevoie de ingineri la Chernobyl.
Ma enerveaza taximetristii... probabil ca ei au un alt cod rutier.
Wtffff am facut update la tapatalk si nu mai inteleg nimic din el!!!
Știu, e jalnic, de asta rage-uiesc și eu acum.