Nu tocmai, uneori mai gasesti si cate un pliant daca jocul vine cu un redeem code sau ceva de genu' :))
Printable View
Nu tocmai, uneori mai gasesti si cate un pliant daca jocul vine cu un redeem code sau ceva de genu' :))
Chestile care clipocesc in stanga si dreapta , nu multi stiu sa le foloseasca ... trist.
Care clipesc vrei sa spui!
Nope , expre am scris "clipocesc" :))
Despre ce vorbiți?
Semnalizare ? :))
There are moments like this when you drop tears just because you know how it felt! Damn you Mad Men! :((:((:((:(( singura chestie e ca eu nu am primit finalul fericit cum l-a primit Don! Dar dracu sa il ia de serial... sunt chestii care le-am trait si asta a fost un moment pe care il voi detesta mereu!
Postarile tale sunt un deliciu.
Eh, nu prestam toti in acelasi film.
Penele de curent tot mai dese, nu mai pot să joc nimic liniștit f#$&%@
@Dant3 - credeam ca doar la mine in zonă se întâmplă.
Cică e din cauza caniculei, prea mulți oameni folosesc AC și cedează generatoarele... Pe dracu, anii trecuți nu au fost probleme.
PS Temp. ieri 26 de grade, azi 20...caniculă
După ce că plătest PS Plus şi dau 70 de EUR pe GTA V, trebuie sa mai stau şi 30 de ore să-mi descarce un amărât de update de ~7 gb, adică descarcă cu 60-70 kb/s.
Pune pauză, lasă jocul să se instaleze complet, apoi resume la patch, la mine instalarea plus patch, aproximativ o oră, destul de mult si la mine dar nu ce văd la tine :)
PS PSN e o mizerie
Aparent am modificat DNS-ul şi a început să descarce cu ~600kb/s. De la 30 de ore a scăzut la 4. Am să las consola în rest mode până se descarcă. Tot este enorm, însă nu prea am ce face!
Mi se pare foarte ciudat, totuşi din ce îmi aduc eu aminte, pe Xbox 360 update-urile aveau 20-30 mb, în nici un caz nu rețin să fi văzut un update care să depăsească 1 gb.
Eheee, o să ne întâlnim foarte des pe topicul ăsta :)) Pe mine iar m-au rezolvat cu o pana scurtă de curent, poate îmi strica CEZ-ul p.... consola
Persoanele care judeca fara sa cunoasca situatia celui pe care-l acuza. Comunitate unita in care esti aratat cu degetul orice ai incerca sa faci.
Eu habar nu am ce trebuie sa scriu in el :))
Picaturile de la oftalmolog, care iti dilata pupilele, le urasc