politica...no offense...8-|
Printable View
politica...no offense...8-|
Anumite persoane (in acest caz fetele) care nu au ce face cu viata lor si sufera de ei !
Ca nu am bani de jocuri....:(
Andrei , nimeni n-are destui bani de jocuri :) Pe mine ma enerveaza sustinatorii lui Antonescu , care cum a pierdut , cum s-a dus in bratele lui "Geana" sa se planga :)
pe mine ma enerveza preturile la jocuri..[-(
...o disperatcare nu mă lasă să mă joc achkvawekcjfvuiqce34f
Studentul @-> Nu e ca nu am destui bani de jocuri, eu nu am nici un ban de jocuri :(.Daca vrei sa facem politica spune-mi ca deschid un thread separat :)):P ! Sincer, si mie imi pare rau ca nu a ajuns Antonescu in turul II, mie mi-ar fi placut sa fie in turul II Basescu si Antonescu. Nu credeam ca Geoana si Antonescu se vor alia vreodata avand in vedere vorbele grele pe care si le-au spus unul altuia.
kidu @-> Nu stiu tu cum ai ramas fara bani, totusi cred ca suntem cei mai saraci gameari din aceasta comunitate. Daca ne uitam bine pe threadul cu 'Ce ne-am cumparat astazi!' innebunim. Ma uit si ma oftic. :)) Noi strangem leu cu leu ca sa ne luam si noi in vreo 6 luni cand ceilalti o sa aiva platina si o sa se plictiseasca de joc. Eee, nici chiar asa, am exagerat eu.:P Oricum, eu din ce mai scot eu cu mici afaceri fac cam 50 ron pe saptamana si e ok ca sa traiesc si din cand in cand mai trebuie sa imi mai iau si abonamente. :)) Trebuie sa fac rost repede de vreo 5 bulioane ca sa imi iau MW2 Hardendu si Dragon Age Origins Collectors (asta ca sa uit pentru un timp de celelalte :(). Eu debea pe 21 imi iau salariu si nici ala nu e mare (3 milioane). Sunt trainer la un proiect Codex de Leadership. Sa vedeti cat de aiurea este avand in vedere ca le predau bobocilor de a9a. (avem varste cat de cat apropiate). :P
PS-> Daca stau sa ma gandesc, numele fiecarui presedinte al Romaniei se termina in 'escu'. Inca un motiv in plus ca Geoana sa nu iasa presedinte. Daca iese ala imi iau un sniper si il impusc.
-> Pana nu ajung eu presedinte, tara asta nu va atinge cote maxime. :D lol Am deja si planul sistemului :
Monky -> Prim-Minstru
Dj Mo -> Ministru de Externe
Greyhound -> Ministrul Apararii Nationale
Mika -> Ministru de Interne
Rodarkone -> Ministru Comertului
Ronan -> Ministrul Turismului
Donely -> Mistrul Sanatatii
Khan -> Ministrul Educatiei
Renegade -> Ministrul Economiei
k1du -> Primarul Bucurestiului
consol3 -> Ministrul Tineretului
PS-> Pe ceilalti dintre voi ii fac primari sau ii pun in functii importante in parlament ca sa nu ziceti ca v-am uitat :P lol !
Andrei fara suparare, dar ministrul comertului ar fi trebuit sa-l pui pe webpredator.
L-am si uitat pe web:o, ai dreptate, la cat de bine face afaceri, am fii cea mai puternica tara ca afaceri. Bine, Web e ministrul comertului si pe Rodarkone il pun Seful Bancii Nationale.
PS-> Faza cu functiile era pentru moment cel putin un fel de gluma, nu trebuie acuma sa va certati pe functii.
Ne duce in faliment Dark pare cam risipitor cu jocurile(nu vreau sa jignesc sau ceva):))
Ma enerveaza ca maine dau teza la biologie si nu stiu nimic. :wall: Am stat si mi-am invatat doar pentru teza la romana ( la care am luat 10 \:D/ ).
"Desteptii" de pe mess care au virusu ala de ca^^ si da buzz la astia din lista.
...că Marcus Beer nu mai face parte din echipa gametrailers.com :(
S-a re-�ntors la PR. Și ca un om ce a terminat PR/Publicitate...�l �nțeleg...dar totuși...:(
Cele 3 printese de la posta care dupa ce ca au mai mult par pe maini ca mine...ma mir cum de reusesc sa intre pe usa.N-am vazut atata prostie si atata nesimtire in viata mea.
Ce ma enerveaza? Lipsa grava de transport in comun. Ce d-zeu, suntem sardine? Aparent, da.
Ce ma mai enerveaza? Lipsa de timp. Ma trezesc la 6, fac un dus, mananc putin si plec spre scoala la 7.30. Ma asteapta un drum de 20 minute pe jos, 5 minute cu autobuzul DAR niciodata nu ajung la prima ora. Daca merg pe jos, ma intalnesc garantat cu cineva si sunt obligat sa imi schimb ruta sau sa mai pierd timp. Daca o iau cu autobuzul prind blocaj si stau mult si bine. Orice as face, nu ajung la fix.
Altceva? Faptul ca omul este programat sa gandeasca simplu. Cand sunt mai multe alegeri, creierul se blocheaza.
Altceva? Nu imi sta parul bine. Dupa incercari si incercari, am renuntat.
Altceva? Am ramas fara bani ca am cheltuit totul la KFC azi, ca nu am mancat de dimineata ca sa ajung la prima ora.
Atat? Nu. ma mai enerveaza faptul ca nu pot sa imi dau seama ce vor anumite persoane (de sex feminin) de la mine si ca o cretina (cel putin atat pot sa o numesc) imi tot da smsuri si HABAR nu am cine este... urmaritoare enervanta!
Ca nu sunt acasa ca sa pot ridica MW2 trimis de ffocus,tocmai luni dimineata...:(
Ce ma enerveaza acum?!!! e simplu.
Nu stiu ce sa fac in legatura cu World of Warcraft , vroiam sa-mi cumpar Battle Chest , dar am aflat ca nu iti dau cod pentru inca 30 de zile moca ( xD ) , si m-am uitat prin niste unboxinguri , si am vazut ca daca le iau separat iti dau un cd-key , acum nu stiu daca cel de la TBC dau si free time!!! , daca stiti careva , hit me! , ca eu nu mai inteleg nimic :|
Orice versiune ai cumpara de wow, prima luna e gratis, indiferent daca iti cumperi expansion-uri sau nu.
Lag-ul