Ma enerveaza ca am pana la bicicleta
Ma enerveaza ca nu stiu daca facem sau nu scoala
Ma enerveaza ca afara e vreme de cacao
Printable View
Ma enerveaza ca am pana la bicicleta
Ma enerveaza ca nu stiu daca facem sau nu scoala
Ma enerveaza ca afara e vreme de cacao
-Situatia "uite greva, nu e greva" mai ales cand este vorba despre transportul in comun...
-Vremea ciudata
-Plictiseala
LeGenD si CristyQuote:
Ce ma enerveaza acum
ca au schimbat look-ul site-ului vgchartz.com :-j now it really s%@%s . A da ...si ca nu ma pot juca FF 13 pentru ca trebuie sa invat pentru scoala de soferi si la cateva materii pt scoala :(
Ca m-am certat cu prietena :( =(( It really sucks.... :(
http://www.youtube.com/watch?v=vY0wAOepjG4
...așa se face!
...căldura, mă enervează căldura. Defapt...mă DISPERĂ.Quote:
Ce ma enerveaza (acum)
Stupid heat.
ca am inlocuit armura usoara din demons souls cu una grea si acuma abea ma mai pot misca (armura mai usoara am lasat-o in urma si pana la urma a disparut :(( ) si acuma nu stiu daca trebuie sa o iau de la capat sau nu :-s . Ar fi a 3a tura cannd incep Demons souls luna asta :))
monky & grey.....doar putin....dragostea asta:X....=))
Ma enerveaza nesimtitii de la Apa Nova,care nu sunt in stare sa anunte si ei cand opresc apa calda si apa rece.Ma enerveaza ca ei nu vor sa lucreze ziua ca este mult prea cald,iar seara lucreaza 2-3 ore pentru ca na,se face un zgomot infernal.:wall:
Ca ploua..si iar ploua..ploua de 2 ore si nu se mai opreste...
Infectele de la posta romana :)
Ma enerveaza ca n-am bani de jocuri...
ma enerveaza ca nu am bani sa fac ce mi-am propus.... ma enerveaza ca nu am 10 maini ca sa scriu mai repede si sa plec mai repede in Vancouver... VFS here I come baby..
in rest ma enerveaza tot... chiar si eu ma enervez singur pe mine...
Ma enerveaza plictiseala.
Ma enerveaza ca ma doar mana stanga de la basket.
Ma enerveaza ca nu apare NFS: Hot Pursuit mai repede.
Ma enerveaza ca mai am putin si fac 18 ani si totusi treb sa mai astept un an pana dau de carnet....
ca nu ai la ce te uita la televizor...
O masea nenorocita care imi face probleme mari tocmai cand vroiam sa plec in concediu...
Ca mi s-a stricat stick-ul de 16 GB si trebuie sa-mi iau altul :(
Liliacul care tocmai mi-a intrat in camera.