Ma enerveaza de 3 zile incoa Kc-kc-nari de la LSFLA (liga studenteasca sibiu) parca sunt caine...dute colo, fai aia...ia alea...mergi nush unde...
Inteleg frate...dar eu nu sunt voluntar...sunt organizator...ca si ei! Mi-as cheezburgeri-n ei!
Printable View
Ma enerveaza de 3 zile incoa Kc-kc-nari de la LSFLA (liga studenteasca sibiu) parca sunt caine...dute colo, fai aia...ia alea...mergi nush unde...
Inteleg frate...dar eu nu sunt voluntar...sunt organizator...ca si ei! Mi-as cheezburgeri-n ei!
Ma enerveaza faptul ca mi sa stricat pc-ul tocmai acum cand nu merge nici PSN-ul...
Mă enervează faptul că mi-a picat "Luceafărul" de comentat la teză la romană... fml
ma enerveaza ca nu dau de prietena mea si imi fac griji... ____ de telefoane mobile... si cum nu te ajuta niciodata cu nimic...
:-/daca ziceti voi... ca eu am cautat-o pe la morga!
Bine mai hai ca o trimit acasa.
Ca am stat acasa si a fost soare.Am iesit la miscare afara si a plouat, iar cand am ajuns acasa a fost soare din nouX(
Asa am patit si eu. Mother Nature sucks!
Nu am reusit sa dau de ea de ieri de la 13.05... deja am fost la morga si la urgente... si toata ziua am umblat sa aflu ce s-a intamplat cu ea... am dat la telefoane peste telefoane... si am mai am de mers la politie ca imediat se fac 48 de ore de cand a plecat de acasa
si tu te tii de glume??? anunta-ma cand iti dispare cineva drag tie ca sa fac si eu glume pe seama ta...L-)
Ii vina ta. Cand iti dispare cineva drag nu stai 2 min prima data sa scrii pe forum :-j.
On: Ca ii dau dreptate lu' Diaconescu :-S
Ma enerveaza faptul ca trebuie sa invat pt teze....ma gandeam sa copiez dar..nush:-/
Ma enerveaza teza la romana. ~x(
ca e vreme nasoala, iar maine ma duc la Constanta .... oricum stau o luna si sper sa vina si caldura ;;)
ca ma cam ia o raceala