Off : Felicitari eagle ca ai trecut la chimie .
On: Ma enerveaza ca ne mai cheama marti la scoala ca sa stam la 2 ore de matematica , chiar daca suntem toti cu situatia incheiata . Cica facem pregatire pt BAC ...
Printable View
Off : Felicitari eagle ca ai trecut la chimie .
On: Ma enerveaza ca ne mai cheama marti la scoala ca sa stam la 2 ore de matematica , chiar daca suntem toti cu situatia incheiata . Cica facem pregatire pt BAC ...
Ar trebui sa zici merci ca ai profesori carora le pasa. Cand am dat eu bacul, nu le-a pasat de pregatire pentru bac, mai putin profesorului de fizica.
ON: Ma enerveaza cea mai mare durere de cap din viata mea.
ca am o stare de tot ****-ul şi nu reuşesc sa-mi revin din ea... indiferent ce fac tot la aceeaşi stare am... **** sake... somebody shoot me...
Durerea de cap din cauza nesomnului:(
Mahmureala.
Cum sa opresti apa calda vara???? Tocmai acum??!!!
Ca sunt bolnav:((
Ca nu mi-a iesit decat media 7 la romana :((:((:((:((:((Noroc ca mi-a iesit 7 ca altfel adio PS3
Ca trebuie sa fac un RMN la genunchi.Deci cum sa coste 700 lei asa porcarie, doar te baga intr-un tub si iti face o radiografieX(X(X(
Uita-te sa vezi cat costa ,,porcaria`` asta.
Ca e noapte si nu pot sa ascult Skrillex pe boxele mari.:(
Ca luni dau prima proba de bac:|
Ca doar odata fac 18 ani. :(
Ca mai am o saptamana jumate de scoala si mai dau si test, trebuie sa fac si un proiect in vreme ce altii stau in vacanta...mama ei de practica:(
ca toate filmele folosesc aceleaşi teme şi parca se copiază unul pe altul... nu mai vin oamenii ăştia cu chestii noi.:violent:...
Ca nu stiu sa inot.
http://www.youtube.com/watch?v=OsI4ugHSymU
Invata pana nu-i prea tarziu.:>
Uite asa::spermatozoid::spermatozoid::spermatozoid:
Că m-am certat cu iubita - evident motive aiurea.
HAHAHAHA.... ce bine ca nu am iubita sa nu ma cert cu ea... ahhh... asta da viata. mda... ....
....
*forever alone*
ca nu pot sa fac extreme variaty si triple escape in Assassin's creed Brotherhood sa pot lua Platina :wall::wall::wall: