Ca maine dau teza la informatica :rage:... In martie, teza ?!
Singura chestie buna (cred) este ca mai raman 4 teze de dat, hal de vacanta ce o sa am :wall:.
Printable View
Ca maine dau teza la informatica :rage:... In martie, teza ?!
Singura chestie buna (cred) este ca mai raman 4 teze de dat, hal de vacanta ce o sa am :wall:.
ca am draci! enorm de multi draci si nu stiu de ce sau cum sa scap de ei! Poate ar trebui sa ma apuc de un sport de contact ca sa mai scap de draci! vreo recomandare? in afara de-a ma apuca sa beau
Ca iara s-a racit vremea.
Ca saptamana asta dam cate un test pe zi ... Just my luck ...
Trezitul de dimineata! :((
Ce ma enerveaza acum si in general sunt cei care dau verdicte "din burta" si par a le sti pe toate!
Prima amenda in UK. Mama masii.
70 cu 35 in 14 zile :) Nu e mult dar este enervant ca si aici dai de problemele care le gasesti si in Bucuresti. Peste tot full de masini si cand gasesti un loc pe care scrie Disabled si o pui si tu 5 minute cat intrii in banca te arde. Eu sunt genul care tot timpul incerc sa nu incurc traficul, sa parchez corect, etc... dar cand nu ai locuri de parcare si chiar nu ai ce face eu nu o mai vad problema mea. Dar asta este.
Ca maine am de umblat o gramada, ma duc sa-mi fac iar cazier si sa dau sala. Si pe langa asta, nici nu stiu exact in ce interval de ore e deschis la caziere, pe net am gasit vreo 3 intervale diferite si cand sun nu raspunde nimeni :))...
ca am o stare de plictiseala combinata cu depresie si combinata cu dracu mai stie ce! de-mi vine sa urlu... si nu mi-a mai revenit vocea de joi vorbesc de zici ca sunt cazut in canal! Ragusit si cu draci it sucks to be me :((
---------- Post added 28-03-2012 at 06:26 PM ----------
OFF: bafta la sala
Off : eagle bafta la sala :D
On: Ma enerveaza ca antivirusul nu vrea sa mai faca update ... si da licenta e inca valabila ...
ma enerveaza ca atunci cand sunt la birou telecomanda e in pat si cand sunt in pat telecomanda e la birou:)))...biorul fiind intr-o parte a camerei,patul in cea opusa si televizorul intre:|
Bineinteles ca intervalul de ore pt cazier de pe net era gresit =)). Puteam sa jur... acum trebuie sa astept o ora (:|
---------- Post added 29-03-2012 at 07:31 PM ----------
Ca anime-ul meu favorit, cel pe care il urmaresc de ani si ani si pe care l-am iubit mai mult ca pe o prietena, a fost anulat. I feel empty inside...
Ma enerveaza ca nu imi merge netul!!! Romtelecom suge rau.
De mine nu mai zic nimic cu Rds-u' masii.Niste jegosi;te pun sa platesti viteza de 100mb/s dar defapt tot 50 sau nu mai stiu cat ai...