Ca nu se incalzeste mai repede.
Printable View
Ca nu se incalzeste mai repede.
ca am pus pe mine desi mananc cat o furnica:((
Genul de oameni care isi reinstaleaza de 100 de ori Windows-ul si se plang ca mereu au probleme dar care nu vor sa accepte niste sfaturi de bun simt ca sa nu mai intre in acest cerc vicios crezand ca ei stiu mai bine. :-L
Ma enerveaza ca am ajuns sa merg la Starbuck ca sa am acces la net. Romtelecom suge cel mai tare!
Tu esti de vina ca ai semnat contractul cu ordinarii aia! Chiar nu va pot intelege cum de va puteti abona la ei cand ofera de departe cele mai proaste servicii si mica viteza la internet fata de UPC si RDS.
Nu aveam cu cine altcineva, au fost singurii care puteau sa imi puna net fara sa imi umple casa de cabluri. Dar gata, am trimis cerere de incheierea contractului si ii bag in €&@��$$��%#%} :)
Muzica Comerciala de mai nou....
Crash-urile subite de la Skyrim care au devenit din ce in ce mai frecvente!
Am jucat 8 ore in continuu Tales of Phantasia . Am salvat mereu. Cand am dat reset ca am murit pt prima data, arata ca nu am salvare!
:RAGE:!! AAAAH:(
Taranii care te "saluta" cu buzz pe messenger. :|
Dobitocii din statie care te intreaba ... asteptati troleul sau autobuzul ? NU ... stau in statie fiindca n-am ce face acasa ....
E o posibilitate ... oricum ma enerveaza .
Ca i-am sunat acum cateva zile pe astia de la Vodafone si au zis ca nicio factura nu a fost emisa pe numarul meu, deci implicit nu aveam ce sa platesc. Azi mi-au restrictionat reteaua din cauza ca nu am platit la timp :|. Nu pot sa sun/trimit sms/intru pe net FFS! Scumbags!
Ceva asemanator a patit un amic ... s-a dus pana la urma la un centru vodafone ( parca cel de la Piata Unirii , nu sunt sigur ) si i-au rezolvat problema .
ON:Ma enerveaza o misiune la Just cause 2 ( si da joc pe hard ) . Jesus Christ they're coming from every side .... incontinuu ...
Curatenia :|
^Nu ca ar fi cea mai placuta activitate posibila, dar prefer mai degraba sa sacrific cateva ore decat sa traiesc in conditii nepotrivite.
Ca am racit ... in timpul vacantei ...
ca sunt racit, mi somn si tre sa plec.