Si daca e remiza? Impart premiul?![]()
da eu am fost post-hunter dar m-am linistit..acum nu mai sunt asa ca nu iti da cu parerea asa fara sa sti nimic..dar aicea daca vrei putin respect trebuie sa fi moderator sau sa ai peste 3000 de posturi..daca nu esti ars
![]()
Acum ma enerveaza rau RDSTel-ul, care se pare ca nu vrea sa sune de la mine pe un anumit numar (imi vine numai ton de ocupat) dar de pe alt numar merge... Si ma enerveaza rau cei care pun "." in titlurile threadurilor![]()
momentan ma enerveaza ca am venit azi de la dentist si inca ma dor maselele. the pain .. the pain
. A ! si ca incepe scoala
![]()
Ca mi foame si nam nici ce manca nici bani la mine deci tre sa astept sa se intoarca maicamea![]()
ma enerveaza Ju1ce9
Sa stii ca nu sunt doar eu cu Grey + ca esti de o luna pe forum si ai deja 600 de posturi.....adica your the SpaMMer KinG![]()
nu stiu, eu de o luna te vad zi de zi postand, posturile tale ocupa pagini intregi, bineinteles pe aria offtopic, ca daca ai posta la news-uri sau altundeva as mai zice
p.s: pun pariu ca ti-ai facut bookmark pt aria offtopic![]()
Soferii care clacsoneaza imediat ce s-a facut verde.. si practic care clacsoneaza din orice.. absolut orice.. eu din cate imi amintesc legea aia referitoare la clacson era ceva de genul : " clacsonul se foloseste in oras pentru a evita un pericol " si nu cred ca e un pericol daca plec de la semafor dupa 1 secunda de cand s-a facut verde![]()
Bookmarks