I miss Batman: The Animated Series si toate desenele uber-awesome de cand eram copil.Noroc ca Batman se gaseste in unele locuri
.
I miss Batman: The Animated Series si toate desenele uber-awesome de cand eram copil.Noroc ca Batman se gaseste in unele locuri
.
Ca,cade cablul foarte des si ca am fost prost invatandu-l pe tata sa foloseasca netul.
credca mi s-a stricat tv-u . si nici nu stiu cum ca eram atent la calculator . pur si simplu s-a oprit si acuma nu mai merge:d . asta ma enerveaza pe mine
Oamenii din lista care se cred amuzanti cand zic Paste fericit de craciun sau an nou....chiar sunt penibili.
ca trebuie sa transform 3 versuri in proza @ english
Chestia e ca nici in romana nu ma pricep la asa ceva :-s
Eu ma plangeam de EXTERN...nu de metro ...din cate stiu metro = traficul realizat in reteaua ISP-ului.Cat despre UPC in general,sa fim seriosi , Rds e superior din toate punctele de vedere.In fine eu ma plangeam ca nu puteam sa ascult un radio care e din alta tara ( extern ) ca din 5 in 5 secunde imi dadea buffering.UPC = max 2 mega pe secunda ...asta daca ai noroc Rds = 6/8 mega pe secunda mai tot timpul.
Bookmarks