Mi-a spart un tigan infect boxa si mi-a furat bicicleta iar ratatii de politisti nu fac nimic![]()
Ce spun acum n'are nicio legatura cu posturile de mai sus.
Nu inteleg nebunia asta cu telefoanele scumpe. Apar tot felu' de chestii,de ex. Iphone-u'. Am vazut ca 4-le e in jur de 1000 de euro in magazin. Face cumva de mancare? De ce e atata de scump?
Asta e un exemplu extrem. Cunosc o gramada de persoane care au telefoane costisitoare in valoare de 1000,1500,2000 de lei. De ce?
Eu de cand ma stiu am un Nokia 1112. E bun doar pentru apeluri si mesaje. Si desigur,clasicul Snake care e la el acasa pe vechitura aia.Si e absolut suficient. Dar e un telefon rezistent,care nu se descarca repede si care nu se strica. Ei bine,triliardele de optiuni disponibile pe aparaturile astea noi...nu stiu. Pentru mine nu reprezinta sub nicio forma un punct de atractie. Iar motivele sunt foarte simple.
-Muzica-am MP3 Player-special creat pentru asa ceva.
-Jocuri-am consolele-special create pentru asa ceva.
-Internet-PC-ul e tot pe biroul de acasa-cea mai de preferat chestie pentru Internet.
Sigur,au multe alte minuni telefoanele astea noi,dar derizorii. Niciodata nu as da cateva zeci de milioane pe un lucru care inglobeaza toate aceste facilitati. Pentru ca ar fi pe un obiect destul de mic,si,din auzite,pot spune ca nu sunt foarte fiabile bucatile scumpe. Nu mai vorbesc de faptul ca exista posibilitatea sa fie furat si sa nu il mai recuperezi niciodata. Cei care au scris mai sus stiu asta,din pacate.![]()
Asta nu ar putea niciodata inlocui "clasicul".![]()
Ai dreptate, dar poate unii nu isi permit sa isi cumpere de toate. Imagineaza-ti: telefon modest - 300 lei, PS3 - 1500 lei + jocuri - 300 lei (sa zicem) + mp3 player - 300 lei = 2400 lei. Nu mai bine iti iei un telefon de 1500 lei care le face pe toate? Poate asa gandesc unii...
L.E.: nu am mai pus PC pentru internet
---------- Post added 12-04-2011 at 07:12 PM ----------
Dani, esti slab frate daca busesti mouse din cauza unui rocket launcher virtualDaca erau tiganii in fata ta si iti luau tel. (cum mi-au facut mie) cred ca plangeai. Deci, OWNED!!!
L.E.: ala cu ciocanul sunt eu (din emoticon).
I'll own your face. Nu am telefon "şmecher" aşa că nu pot avea,altercaţii ca acestea. Oricum tu eşti un pitic,măcar eu-s mai �nalt.
Nu era un launcher virtual,era faza că era un camper jegos,dă-l �n c***t. Gata,too much.![]()
OK!
Sincer daca ar fii dupa mine, eu mi-as lua iPhone/iPod Touch pentru jocurile (care sunt super) si pentru restul aplicatiilor de pe Appstore
Eu am un Nokia 1616 si nu pot sa zic ca n-as vrea alt telefon. Dar eu nu am consola si nici PC (destul de) bun, cred ca de aia mi-as dori alt tel. care sa le faca pe toate...
Ca mi s-a stricat iPod-ul Classic Fifth Gen plus multe alte incoveniente care mi-au stricat total ziua.![]()
Ma enerveaza profa de info. "Been there, done that" ... that's why men created games! To present an alternativeCe evil a sunat
. Si ma enerveaza subiectele M1 de la BAC.
Suficient pentru moment banuiesc.
ca nu gasesc NICAIERI O PERECHE DE GHETE DE BASCHET CA LUMEA LA UN PRET REZONABIL!!! singura pereche buna e la 600 ron!!! FFS
Pai omul se plangea de preturile de la reprezentanta banuiesc.Pe eastbay le cumpara cu vreo 200 lei mai ieftin, dar hai sa nu transformam threadul in altceva.
On: ...ca trebuie sa imi curat papucii![]()
Bookmarks