Ca profesorii ne dau lucrari neanuntate pe ultima suta de metri ca sa ne strice rau de tot mediile.![]()
Ca profesorii ne dau lucrari neanuntate pe ultima suta de metri ca sa ne strice rau de tot mediile.![]()
Bai nene pentru ce pana corbului exista o suta de site-uri de traduceri online daca toate se bazeaza pe google translate?Si implicit toate-s varza.
Si nici reclame nu prea au ca sa zici ca si-au deschis fara utilitate (pentru utilizator) pentru a castiga bani.
Vezi ca mie mi-a iesit media 10 la franceza datorita unui site d-ala asa ca... nu sunt toate varza![]()
Nu ma enerveaza, ma instristeaza, despartirea de colegii I - VIII , e ca si cum te-ai desparti de familie. Now if you'll excuse me I will go back to crying
.
Nu, "ma intorc la plans", nu "ma intorc sa plang" cum ai corectat tu, si ma bucur ca iti pasa.
tomata/porodica ... printesa a urii plangi in ploaie sa nu te vada restu.
On: ca mi-o stat ceasu![]()
pe mine ma enerveaza ca am examen pe 20 si 22 si nu prea ma lasa parintii sa ma joc zicand ca trebuie sa invat... SAD FACE
![]()
Competența la TIC �ncepe vineri...ajunge la mine MIERCURI.... Niște prostii, nu aveau ce face și s-au g�ndit să le introducă, macar dacă mă ajutau la medie...
Ca inca nu m-a trecut jegoasa aia la chimie. Am doi de 4 si am dat doua teste in care am luat doi de 5. Deci teoretic, daca imi trece notele astea trec. Dar no, in loc de doi de 5 ea mi-a mai trecut un 4 in creion. Dracu' stie de unde... vita comunista.
E *****, asteapta bani. Unde ai mai auzit-o si pe asta? Profesorii vor sa chinuie copii, ca ei sa invete, si sa le raman ceva in cap. Sunt unii profesori care nu vor sa te treaca daca ai 4, 5, trebuie sa iei 4, 6. Dar mi se pare absurd oricum, daca tot ai luat 5, sa te treaca, nu sa te lase, si asa, banuiesc ca nu vrei sa te duci la medicina, nu? SAU orice altceva unde ai nevoie de chimie.
ON:
Pe mine ma enerveaza haosul total de la competente si prostia ministerului. Cum sa dai la mii de copii acelasi subiect, sa se logheze pe 4-5 siteuri, in acelasi timp, si sa crezi ca vor termina fisa A in mai putin de 15 minute..CUM??
Nu, de fapt vrea sa ne chinuie pana la sfarsit. Pe o tipa a pus-o sa mai dea 3 teste ca sa isi mareasca media, dar o avea incheiata de juma' de luna. Bineinteles tipa nu stia.
In orice caz, am vorbit cu profa si TREC LA CHIMIE!!!!!
Bookmarks