Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 251 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #1361 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Ca profesorii ne dau lucrari neanuntate pe ultima suta de metri ca sa ne strice rau de tot mediile.

2. #1362 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Bai nene pentru ce pana corbului exista o suta de site-uri de traduceri online daca toate se bazeaza pe google translate? Si implicit toate-s varza.
    Si nici reclame nu prea au ca sa zici ca si-au deschis fara utilitate (pentru utilizator) pentru a castiga bani.

3. #1363 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Vezi ca mie mi-a iesit media 10 la franceza datorita unui site d-ala asa ca... nu sunt toate varza

4. #1364 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Ma enerveaza faptul ca inca nu mi-a ajuns DiRT 3 de la zavvi.
    Nu mai am rabdare...

5. #1365 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Nu ma enerveaza, ma instristeaza, despartirea de colegii I - VIII , e ca si cum te-ai desparti de familie . Now if you'll excuse me I will go back to crying .

6. #1366 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate™ View Post
    Nu ma enerveaza, ma instristeaza, despartirea de colegii I - VIII , e ca si cum te-ai desparti de familie .
    Now if you'll excuse me I will go back to cry
    ing
    .
    On: Că durează o veșnicie p�nă se descarcă Mass Effect 2 pt ps3 de pe store + că m�ine dimineață mă trezesc la 6 sa ma duc la școală...

7. #1367 SP
    Nu, "ma intorc la plans", nu "ma intorc sa plang" cum ai corectat tu, si ma bucur ca iti pasa .

8. #1368 SP
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate™ View Post
    Nu, "ma intorc la plans", nu "ma intorc sa plang" cum ai corectat tu, si ma bucur ca iti pasa .
    Cam nu, ce ai scris tu este ma �ntorc să plang�nd, nu ma �ntorc să pl�ng...

9. #1369 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    tomata/porodica ... printesa a urii plangi in ploaie sa nu te vada restu .
    On: ca mi-o stat ceasu

10. #1370 SP
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    On: ca mi-o stat ceasu
    Meriți!

11. #1371 SP
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Na
    Attached Images Attached Images untitled.png

12. #1372 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    ....ca urmeaza sa ma operez.Este mai mult o stare de tristete, decat de nervozitate..

13. #1373 SP
    Junior Member FPS-FTW's Avatar
    pe mine ma enerveaza ca am examen pe 20 si 22 si nu prea ma lasa parintii sa ma joc zicand ca trebuie sa invat... SAD FACE

14. #1374 SP
    Competența la TIC �ncepe vineri...ajunge la mine MIERCURI.... Niște prostii, nu aveau ce face și s-au g�ndit să le introducă, macar dacă mă ajutau la medie...

15. #1375 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Testul la mate care il dau azi si proiectul la info in Delphi.

16. #1376 SP
    Ca inca nu m-a trecut jegoasa aia la chimie. Am doi de 4 si am dat doua teste in care am luat doi de 5. Deci teoretic, daca imi trece notele astea trec. Dar no, in loc de doi de 5 ea mi-a mai trecut un 4 in creion. Dracu' stie de unde... vita comunista.

17. #1377 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ca inca nu m-a trecut jegoasa aia la chimie. Am doi de 4 si am dat doua teste in care am luat doi de 5. Deci teoretic, daca imi trece notele astea trec. Dar no, in loc de doi de 5 ea mi-a mai trecut un 4 in creion. Dracu' stie de unde... vita comunista.
    Eu am scapat de corigenta la fizica

18. #1378 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Aşteaptă bani... Altă explicaţie plauzibilă nu există.

19. #1379 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    E *****, asteapta bani. Unde ai mai auzit-o si pe asta? Profesorii vor sa chinuie copii, ca ei sa invete, si sa le raman ceva in cap. Sunt unii profesori care nu vor sa te treaca daca ai 4, 5, trebuie sa iei 4, 6. Dar mi se pare absurd oricum, daca tot ai luat 5, sa te treaca, nu sa te lase, si asa, banuiesc ca nu vrei sa te duci la medicina, nu? SAU orice altceva unde ai nevoie de chimie.

ON:

Pe mine ma enerveaza haosul total de la competente si prostia ministerului. Cum sa dai la mii de copii acelasi subiect, sa se logheze pe 4-5 siteuri, in acelasi timp, si sa crezi ca vor termina fisa A in mai putin de 15 minute..CUM??

20. #1380 SP
    Nu, de fapt vrea sa ne chinuie pana la sfarsit. Pe o tipa a pus-o sa mai dea 3 teste ca sa isi mareasca media, dar o avea incheiata de juma' de luna. Bineinteles tipa nu stia.
    In orice caz, am vorbit cu profa si TREC LA CHIMIE!!!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 251 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast