Eu propun sa se inchida acest thread.M-am plictisit de atatia noobi!
asta vroiam sa zic eu "romgleza" eu asa o numesc...
si da avem nevoie de ea,pentru a ne exprima romana mai bine si mai elevat.
User review = rezumat de utilizator---> suna bine? ce crezi.... grow up people.. te deranjeaza ceva? nu te uiti
de acord![]()
eu cred ca mai mult il deranjeaza ca nu stie engleza , nu vedeti el se lupta si cu romana
ehh in fine poate o sa va dati seama....mai tarziu....si fiecare om are o [arere nu trebuie sa ne batem joc ca daca ma-s uita la viata voastra dincolo de forum si PC,POATE asi rade de voi![]()
mario se scrie "m-as" nu "ma-s"
scuze tata dar eu nu corectez in general oamenii...dar uneori parca....
in any case dupa cum stewei spunea..."i love this God character,he is so eeeviilll...nothing escapes his wrath,people eaten by lions,killing each other in his name..crucifying...mmmm"
rezumat de utilizator? damn, imi aduce aminte de magazinele deschise vesnic de la Chisinau. anyway, imi traduce si mie cineva titlul sectiunii in cit mai putine caractere? offtopic?
PS ****, cita engleza in postu meu...hmm, si ceva latina
sincer, aia din tari precum Germania, Italia, Franta si altele is permit sa nu stie o boaba de engleza, pentru ca sunt tari respectabile unde daca te duci tu trebuie sa ii stii limba. Dar Romania este o tara vai de steaua ei asa ca trebuie sa stim cat mai multe limbi daca vrem sa facem ceva prin alte tari.
Dar sunt total impotriva mentalitatii "eu nu stiu engleza, invata tu limba mea" si cred ca fiecare om ar trebui sa stie macar o engleza primara!
Am fost in Germania anul trecut si nu stia nimeni engleza acolo..ce oameni tampiti, au toate filmele la tv dublate in germana .. nici n-au de unde sa invete - trist!
In Olanda am fost placut surprins ca toata lumea stia engleza, pana si batranii de 70+ ani o vorbeau foarte bine, dar nah .. olandeza are multe asemanari cu engleza, poate de asta!
Hmm...eu personal o folosesc nu ca sa par mai altfel decat restul ci pur si simplu pentru ca imi place. Iubesc aceasta limba inca de cand eram mic.![]()
Same Here!
Mario,vroba lui huber sau cine a zis:
Tu te lupti si cu romana!
Si tie ti-ar place sa se numeasca in loc de New Posts,Posturi Noi?Sau in loc de Community,Comunitatea,sau in loc de Search Cautare!
Oricum nu stiu de ce ai deschis acest topic sa ne tachinezi,doar pentru ca tu nu sti Engleza!!!
da oricum stiu mai multa engleza decat 90% din forumu asta ...si avand in vedere gramatica.....nu stau prost dar sunt pe net si nu pot sa pun toate cratimele si virgulele
da dar daca staiti putin sa va ganditi in ziua de astazi multe cuvinte sunt inlocuite cu cuvinte din engleza gen : ok, job , shopping etc .
de mario nici nu mai am ce zic , am spus mai sus , sper ca nu l-au exmatriculat din cauza apsentelor la limba romana . joke
Bookmarks