Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 75

Thread: De ce se vb in engleza asa de mult ?

1. #21 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Eu propun sa se inchida acest thread.M-am plictisit de atatia noobi!

2. #22 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    subscriu x 10

3. #23 SP
    Senior Member huber's Avatar
    same

4. #24 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ah. Si pentru cei care vor sa lucreze in IT&C si sa nu vorbeasca "romgleza", le propun sa se lase pagubasi. De fapt, sa incerce Microsoft Office in limba Romana (in care am avut noroc ca stiam shortcuturi, ca altfel...) si o sa inteleaga la ce ma refer. Sau, sa incerce sa-mi traduca si mie cuvinte gen bios, driver, mouse, etc...

P.S. Asa, ca sa va distrati un pic, un mic exemplu (si motivul pentru care pana si meniul pe CG este in engleza). Am vrut sa fac site-ul multilanguage (adica meniuri si butoane in engleza si romana). Si am renuntat instant in momentul in care in loc de "User CP" (adica 7 caractere inclusiv spatiu) aveam "Panoul de Control al Utilizatorului" (adica 35 caractere) PC-ul Utilizatorului iarasi suna ca naiba, ca totusi nu este Personal Computer .

asta vroiam sa zic eu "romgleza" eu asa o numesc...
    si da avem nevoie de ea,pentru a ne exprima romana mai bine si mai elevat.
    User review = rezumat de utilizator ---> suna bine? ce crezi.... grow up people.. te deranjeaza ceva? nu te uiti

de acord

5. #25 SP
    eu cred ca mai mult il deranjeaza ca nu stie engleza , nu vedeti el se lupta si cu romana

6. #26 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    eu cred ca mai mult il deranjeaza ca nu stie engleza , nu vedeti el se lupta si cu romana
    am ras bine vreo 5 minute

7. #27 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    am ras bine vreo 5 minute
    same lol

8. #28 SP
    Banned Mario's Avatar
    ehh in fine poate o sa va dati seama....mai tarziu....si fiecare om are o [arere nu trebuie sa ne batem joc ca daca ma-s uita la viata voastra dincolo de forum si PC,POATE asi rade de voi

9. #29 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    ehh in fine poate o sa va dati seama....mai tarziu....si fiecare om are o [arere nu trebuie sa ne batem joc ca daca ma-s uita la viata voastra dincolo de forum si PC,POATE asi rade de voi
    Te poti uita si la viata noastra ca nu cred ca o ducem atat de rau--->Coltul de Rai al consolistului...ce ai domnu nu nimeresti tastele (uitate la literele cu rosu)

10. #30 SP
    Banned Mario's Avatar
    Quote Originally Posted by mario View Post
    nu dar tie nu tiam rasp ca deraiai de la subiect...sa vb engleza este extrem de important dar ma refeream sa nu vb asea intre noi sa o folosim .....uitativa ducetiva in franta sau germania italia tari extremmmmm de puternice 99% din ei nuj sa vb (vb din experienta)
    cum spuneam

11. #31 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Te poti uita si la viata noastra ca nu cred ca o ducem atat de rau--->Coltul de Rai al consolistului...ce ai domnu nu nimeresti tastele (uitate la literele cu rosu)
    Ca sa nu folosesc o expresie de tipul "Owned", o sa folosesc una autohtona: "Ti-a dat mucu' " Deci cu replica de mai jos eu as plange Te rog, te rog, zi'mi si mie aceeasi replica infinit de superioara

12. #32 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    mario se scrie "m-as" nu "ma-s"
    scuze tata dar eu nu corectez in general oamenii...dar uneori parca....
    in any case dupa cum stewei spunea..."i love this God character,he is so eeeviilll...nothing escapes his wrath,people eaten by lions,killing each other in his name..crucifying...mmmm"

13. #33 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    rezumat de utilizator? damn, imi aduce aminte de magazinele deschise vesnic de la Chisinau. anyway, imi traduce si mie cineva titlul sectiunii in cit mai putine caractere? offtopic?

PS ****, cita engleza in postu meu...hmm, si ceva latina

14. #34 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Nu merita domnule ...Nu meritaDaca pierdem timp cu toti noobi unde ajungem?ROLF

15. #35 SP
    Member Solozaur's Avatar
    nu dar tie nu tiam rasp ca deraiai de la subiect...sa vb engleza este extrem de important dar ma refeream sa nu vb asea intre noi sa o folosim .....uitativa ducetiva in Franta sau germania italia tari extremmmmm de puternice 99% din ei nuj sa vb (vb din experienta)

Din cauza asta am zis sa inchideti ca nu intelegeti ideea,aveti ideei prea fixe care nu pot fi schimbat(nu ca as vrea sa va schimb)ia ducetiva pe un forum de francezi sau germani sa vedeti acolodaca scrie cineva ceva in engleza eu imi tai venele
    si nam luat-o personal deloc....
    sincer, aia din tari precum Germania, Italia, Franta si altele is permit sa nu stie o boaba de engleza, pentru ca sunt tari respectabile unde daca te duci tu trebuie sa ii stii limba. Dar Romania este o tara vai de steaua ei asa ca trebuie sa stim cat mai multe limbi daca vrem sa facem ceva prin alte tari.

Dar sunt total impotriva mentalitatii "eu nu stiu engleza, invata tu limba mea" si cred ca fiecare om ar trebui sa stie macar o engleza primara!
    Am fost in Germania anul trecut si nu stia nimeni engleza acolo..ce oameni tampiti, au toate filmele la tv dublate in germana .. nici n-au de unde sa invete - trist!

In Olanda am fost placut surprins ca toata lumea stia engleza, pana si batranii de 70+ ani o vorbeau foarte bine, dar nah .. olandeza are multe asemanari cu engleza, poate de asta!

16. #36 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Hmm...eu personal o folosesc nu ca sa par mai altfel decat restul ci pur si simplu pentru ca imi place. Iubesc aceasta limba inca de cand eram mic.

17. #37 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Hmm...eu personal o folosesc nu ca sa par mai altfel decat restul ci pur si simplu pentru ca imi place. Iubesc aceasta limba inca de cand eram mic.
    Same Here !
    Mario,vroba lui huber sau cine a zis:
    Tu te lupti si cu romana!
    Si tie ti-ar place sa se numeasca in loc de New Posts,Posturi Noi?Sau in loc de Community,Comunitatea,sau in loc de Search Cautare!
    Oricum nu stiu de ce ai deschis acest topic sa ne tachinezi,doar pentru ca tu nu sti Engleza!!!

18. #38 SP
    Banned Mario's Avatar
    da oricum stiu mai multa engleza decat 90% din forumu asta ...si avand in vedere gramatica.....nu stau prost dar sunt pe net si nu pot sa pun toate cratimele si virgulele

19. #39 SP
    da dar daca staiti putin sa va ganditi in ziua de astazi multe cuvinte sunt inlocuite cu cuvinte din engleza gen : ok, job , shopping etc .
    de mario nici nu mai am ce zic , am spus mai sus , sper ca nu l-au exmatriculat din cauza apsentelor la limba romana . joke

20. #40 SP
    Member Zaktan's Avatar
    da oricum stiu mai multa engleza decat 90% din forumu asta ...si avand in vedere gramatica.....nu stau prost dar sunt pe net si nu pot sa pun toate cratimele si virgulele
    N-am mai ras asa de zile intregi )
    Cum nu poti sa pui toate cratimele si virgulele?
    Eu cum le pot pune?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast