Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 510 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 87 137 ... LastLast
Results 721 to 740 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #721 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

2. #722 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

3. #723 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

4. #724 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    intrebare pentru detinatorii de Ipad1 2 sau 3...pe browserul Safari merg vazute si clipuriile de pe site-uriile accesate ?

5. #725 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    intrebare pentru detinatorii de Ipad1 2 sau 3...pe browserul Safari merg vazute si clipuriile de pe site-uriile accesate ?
    Da.

6. #726 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    I'm on a boat!

7. #727 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Source Movie Maker = win :

8. #728 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Si la camerele foto compacte Casio e la fel cablul.
    Cred ca mai am unul de la o camera ce mi s-a stricat dar nu stiu daca se renteaza sa ti-l trimit de la Sibiu la Bucuresti...
    Multam. Dupa ceva cautari, fix cand eram hotarat sa abandonez, am gasit un incarcator (ultimul, chiar) la un service minuscul si obscur de decodari

9. #729 SP
    Member Devergo's Avatar
    Paypal is holding and investigating the payment. We will deliver your order as soon as the investiagation is completed.

Banii au fost luati si blocati . Stie cineva cum se poate rezolva problema asta? Ei imi cer sa confirm cardul printr-un purchase code pe care mi l-au trimis in bank statement. Faza e ca eu cand am completat formularul pentru card, am bifat ca nu vreau sa primesc asa ceva pentru nici o tranzactie...

10. #730 SP

11. #731 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Paypal is holding and investigating the payment. We will deliver your order as soon as the investiagation is completed.

Banii au fost luati si blocati . Stie cineva cum se poate rezolva problema asta? Ei imi cer sa confirm cardul printr-un purchase code pe care mi l-au trimis in bank statement. Faza e ca eu cand am completat formularul pentru card, am bifat ca nu vreau sa primesc asa ceva pentru nici o tranzactie...

Nu ai cum altfel. Trebuie sa ti-l confirmi introducand codul de acolo. Nu e mare lucru, te duci la banca si-l ceri.

12. #732 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    this is AWSOMEE !!! but trebuie sa stergeti update-urile (game data) & don't sign in !

13. #733 SP
    ce se intampla cu forum-ul de nu mai afiseaza video-uriile de pe youtube ?sau e de la youtube ?

14. #734 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    ce se intampla cu forum-ul de nu mai afiseaza video-uriile de pe youtube ?sau e de la youtube ?
    e de la mine, am postat de pe PSP-3 pe care am instalata aplicatia COD Elite, o sa incerc sa-i dau ii dau in judecata pe cei de la Activision sau sa dau foc cat mai repede cu putinta consolei poate se rezolva problema de la sine.

15. #735 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by blaupunkt View Post
    e de la mine, am postat de pe psp-3 pe care am instalata aplicatia cod elite, o sa incerc sa-i dau ii dau in judecata pe cei de la activision sau sa dau foc cat mai repede cu putinta consolei poate se rezolva problema de la sine.

wtf?

16. #736 SP
    Quote Originally Posted by BLAUPUNKT View Post
    e de la mine, am postat de pe PSP-3 pe care am instalata aplicatia COD Elite, o sa incerc sa-i dau ii dau in judecata pe cei de la Activision sau sa dau foc cat mai repede cu putinta consolei poate se rezolva problema de la sine.
    eu vorbeam de toate video-uriile...nu doar de al tau..

17. #737 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Mai are cineva Space Engine ? E un program gen Celestia (pe asta probabil il stiti), dar e mult mai detaliat. Planetele din afara sistemului solar sunt generate procedural si arata superb. Si e free.
    Uitati un mic trailer fan-made:

(totul e in-game, dar fara HUD)

18. #738 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Toate alea sunt in-game?! Sfanta Mama lu' Cristi!

19. #739 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    http://www.stumbleupon.com/su/4FlsRQ/:Fh!KtQcJ:43z$fXW@/www.videobash.com/photo_show/If-game-companies-were-your-friends-67937/

jaha!

20. #740 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Mai are cineva Space Engine ? E un program gen Celestia (pe asta probabil il stiti), dar e mult mai detaliat. Planetele din afara sistemului solar sunt generate procedural si arata superb. Si e free.
    Uitati un mic trailer fan-made:

(totul e in-game, dar fara HUD)
    Looks awesome ... ma ducea cu gandul la seria Mass Effect .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 510 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 87 137 ... LastLast