Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 510 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast
Results 761 to 780 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #761 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    Umor - Wikipedia

n-am ințeles-o p-aia cu cocalar. te-ai simțit ? Dacă ai telefon de ultimă generație ești cocalar ? Ce ?
    pai inainte n-ai inteles ?ce ?esti poponar ?ha ha ha....eu cred ca mai degraba se cheama gluma proasta...

fa-mi te rog profilul unui cocalar....personal nu cred ca a fi cocalar se rezuma la a asculta manele si a purta fake-uri...a fi cocalar e sinonim cu a epata(sau a te da mare..chiar daca nu neaparat prin vorba)

2. #762 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    pai inainte n-ai inteles ?ce ?esti poponar ?ha ha ha....eu cred ca mai degraba se cheama gluma proasta...

fa-mi te rog profilul unui cocalar....nu cred ca a fi cocalar se rezuma la a asculta manele si a purta fake-uri...a fi cocalar e sinonim cu a epata(sau a te da mare..chiar daca nu neaparat prin vorba)
    ai inteles total gresit termenul de cocalar... cocalar = tigan care poarta pantofi cu varf (d&g, armani de pe vapor)

3. #763 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    ai inteles total gresit termenul de cocalar... cocalar = tigan care poarta pantofi cu varf (d&g, armani de pe vapor)
    Si conduce o pisicuța din 90 inmatriculata la bulgari cu maxim de tunnnnnnning )

4. #764 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Conform DEX:
    cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier. 3. (peior. – �ntre rromi) țigan de cea mai joasă speță.

5. #765 SP
    deci nu cred chiar e in dex?

6. #766 SP
    nu stiu ce zice dexul dar eu am vazut destui romani cocalari(chiar si dupa interpretarea voastra a termenului)...speaking of which...cum il denumiti pe acest om ?nu cocalar ?si nu e tigan si nici nu poarta D&G sau Gucci false.

7. #767 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    nu stiu ce zice dexul dar eu am vazut destui romani cocalari(chiar si dupa interpretarea voastra a termenului)...speaking of which...cum il denumiti pe acest om ?nu cocalar ?si nu e tigan si nici nu poarta D&G sau Gucci false.
    Si nu conduce o pisicuta din 90,ci un HAUDI

8. #768 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Mi-am amintit de asta :

9. #769 SP
    nu, nu e un cocalar. e doar un roman prost care vrea sa se laude cu ce a reusit sa-si cumpere dupa ce a cules niste capsuni.

10. #770 SP
    aproape toti tiganii poarta ce zici tu...aici ai facut profilul majoritatii lor...si nu cred ca termenul cocalar se confunda cu cel de tigan....negrii de peste Ocean care poarta shiny $hit ce sunt ?eu ii consider si pe unii si pe altii diferiti...iar ptr mine cocalar nu inseamna diferit...inseamna epatare..

11. #771 SP
    probabil pentru ca fiecare il percepe cum doreste, pentru mine toti cocalarii sunt tigani si nu toti tiganii sunt cocalari, 1 din 100 de tigani este civilizat.

12. #772 SP
    Member Cata96's Avatar
    Amin...

13. #773 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Spambox XXL

probabil pentru ca fiecare il percepe cum doreste, pentru mine toti cocalarii sunt tigani si nu toti tiganii sunt cocalari, 1 din 100 de tigani este civilizat.
    In cazurile fericite

Sent from my E15i using Tapatalk 2

14. #774 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    A murit actorul Michael Clarke Duncan, care a jucat impecabil in Green Mile ( alaturi de Tom Hanks ), film pe care l-am revazut de curand .

When many think of Michael Clarke Duncan, they think immediately of the movies he did, such as Green Mile (for which he earned an Academy Award nomination) and Armageddon (in which he was just awesome in). But those of us who game on a regular basis know his voice even more than his face.

If you�ve ever played a God of War game, you�ll recognize his voice. If you�ve ever played Saints Row, his deep bass will sound familiar. In fact, Duncan is credited with voicing a total of 10 video games: God of War Saga, God of War II, God of War III, Saints Row, The Suffering: Ties That Bind, Forgotten Realms: Demon Stone, SOCOM II: U.S. Navy Seals, Star Trek: Klingon Academy, Soldier of Fortune and Panic in the Park.

Today, we received sad news that Duncan has passed away after suffering a heart attack back in July, earlier this year.
    Attached Images Attached Images actor-michael-clarke-duncan-dead-54.jpg

15. #775 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post
    A murit actorul Michael Clarke Duncan, care a jucat impecabil in Green Mile ( alaturi de Tom Hanks ), film pe care l-am revazut de curand .
    RIP. Mare om, mare caracter. Mie mi-a placut la nebunie si in The Finder. Acum presupun ca va fi cancelled... Life just sucks sometimes...

16. #776 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

17. #777 SP
    Member iUser's Avatar
    R.I.P.

18. #778 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post
    Nu �mi vine să cred! Am văzut Green Mile acum c�teva luni, a avut un rol excelent �n film.

R.I.P.

19. #779 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    RIP!!! I loved that guy...

20. #780 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 510 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast