Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 67 of 510 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #1321 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post

---------- Post added 09-10-2012 at 05:52 PM ----------

Quote Originally Posted by Graft View Post
    Dude, no grammar gestapo, dar "credeți" se scrie legat, ți se separă de verb doar c�nd se face referire la tu (ţie, �ţi, -ţi / al tău, a ta, ai tăi, ale tale).

-

Heh!

Glennz Illustration Process - Exergamer on Vimeo

What, no Vimeo embeed? �n fine, click pe link.

2. #1322 SP
    Senior Member axton's Avatar
    I think this calls for ...
    Attached Images Attached Images ie-troll-meme-generator-leave-open-all-night-viruses-everywhere-43f1df.jpg 368889.jpg

3. #1323 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

4. #1324 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Wii spik bed english but we layk to swer a lot / Heeeey sexxxy kurvas / Vork vork vork drink fyght!

5. #1325 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar

6. #1326 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

7. #1327 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    What is love?

8. #1328 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Baby don't hurt me, don't hurt me...NO MORE!!!
    Attached Images Attached Images xxxxxxxxx.gif

9. #1329 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    What is love?

10. #1330 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Toate bune si frumoase pe meleagurile Angliei.
    Luni am aflat ca am contract cu Campusul unde stau pentru 1 an! Iar eu stau doar 5 luni(1 semestru).
    Nu stiu cum s-a intamplat , colega mea are totul in regula(contract pe 1 semestru) , eu am pe un an .
    Am fost luni dimineata si am vorbit cu tipu' care ne-a ajutat sa facem contractele si imi spune direct ceva de genu "Tu ai semnat , ai fost deacord ...e vina ta" , dar nu m-a avertizat ca e pe 1 an.
    Si mi-a zis sa merg pana in celalalt campus. (la 6 km departare de centrul orasului)
    Am fost astazi la campusul unde au biroul cei de la relatii internationale(erasmus) si mi-au spus ca fac tot ce le sta in putinta dar nu promit nimic...

What the l=uck...
    Vre-o idee salvatoare?

11. #1331 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ramai acolo, e mai frig, dar e mai bine.

Lasand gluma la o parte, tu probabil le-ai dat datele unui cont de unde sa iti ia bani lunar pentru chirie nu? Nu mai folosi contul si da-i in pix

12. #1332 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ramai acolo, e mai frig, dar e mai bine.

Lasand gluma la o parte, tu probabil le-ai dat datele unui cont de unde sa iti ia bani lunar pentru chirie nu? Nu mai folosi contul si da-i in pix
    Asta e faza...nu am dat niciun cont , vreau sa platesc cash!
    Si cand am fost sa intreb daca pot platii in rate , sau lunar ...Mi-a zis ca nu. Si ca sunt pe 1 an inscris.
    FUUUU-
    Sunt 2 date in care se platesc banii...
    12 oct e prima rata
    30 noi e a 2-a rata (pentru cei pt 1 semestru)
    15 ian e a 2-a rata (pt cei care stau 1 an)

13. #1333 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si atunci cand trebuie sa platesti? Oricum trebuie sa fie o clauza de reziliere in contract. Nu exista contracte fara.

14. #1334 SP
    Lasand toate laoparte , astazi am avut si o bucurie

Eram la biblioteca si cautam niste carti pentru o tema , si am scris la " misto " Pokemon in bara de search ...si mi-a dat rezultat "Pokemon Heart-Gold" NDS cartridge = available at Hedingley Campus .
    Bun , daca tot a trebuit sa merg , am dat o tura si bibliotecii din campusu cu pricina...
    Erau 10 rafturi pline de jocuri atat pc cat si console.Atat am injurat ca nu am TV sau ps3/Xbox ... Dar m-am calmat si am luat de pe raft Mario Kart 7 si Super Mario Land 3D pt 3DS.
    Am inchiriat 2 jocuri ...pentru 2 saptamani ...absolut mocca ...ca pe niste carti de la biblioteca.

How Cool is That?

Daca ar avea ps3/xbox la biblioteca , acolo as dormi!

15. #1335 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Lasand toate laoparte , astazi am avut si o bucurie

Eram la biblioteca si cautam niste carti pentru o tema , si am scris la " misto " Pokemon in bara de search ...si mi-a dat rezultat "Pokemon Heart-Gold" NDS cartridge = available at Hedingley Campus .
    Bun , daca tot a trebuit sa merg , am dat o tura si bibliotecii din campusu cu pricina...
    Erau 10 rafturi pline de jocuri atat pc cat si console.Atat am injurat ca nu am TV sau ps3/Xbox ... Dar m-am calmat si am luat de pe raft Mario Kart 7 si Super Mario Land 3D pt 3DS.
    Am inchiriat 2 jocuri ...pentru 2 saptamani ...absolut mocca ...ca pe niste carti de la biblioteca.

How Cool is That?

Daca ar avea ps3/xbox la biblioteca , acolo as dormi!
    biblioteca universitatii? si zici ca erau jocuri pe un raft la vedere? Trebuie sa vad daca am si eu asa ceva

16. #1336 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    biblioteca universitatii? si zici ca erau jocuri pe un raft la vedere? Trebuie sa vad daca am si eu asa ceva
    Erau o gramada de jocuri de la psx la ps3 la psp la DS , de la xbox classic la gamecube(dreamcast nu am vazut ), also o gramada de vinyl-uri in conditii superbe Johnny Cash, Muddy Waters si Hollie Wood .
    Pana si carti despre 3D modeling aveau!

17. #1337 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    cartile cu 3D modelling sigur ar fi fost acolo. Restul lucrurilor sunt greu de gasit

18. #1338 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Late snack anyone?
    Attached Images Attached Images 424423_332982323421450_618599685_n.jpg

19. #1339 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Spambox XXL

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

20. #1340 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ebay și-a schimbat de ceva vreme identitatea, dar nu au făcut mare tam-tam, �nsă acum a devenit totul oficial.

Welcome to the new eBay.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 510 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast