Ca tot vorbi vorba de EBAY, am comandat ceva pe data de 27sep, am platit si inca nu mi-a venit coletul, din Anglia trebuie sa ajunga.Tipul are 39.000 calificative.Ce e de facut? i-am aseara un mail dar nu am primit raspuns.
Ca tot vorbi vorba de EBAY, am comandat ceva pe data de 27sep, am platit si inca nu mi-a venit coletul, din Anglia trebuie sa ajunga.Tipul are 39.000 calificative.Ce e de facut? i-am aseara un mail dar nu am primit raspuns.
The new ebay ... suna ca si cum apple si-a bagat nasul acolo ( The new ebay -The new Ipad , -The new iphone ...)
But maybe it's just my impression ...
Pai e simplu. Intai de toate vezi care este policy-ul la produsul respectiv (trebuie sa scrie acolo in cat timp poti cere refund, return, etc.) Dupa care, daca seller-ul nu raspunde, ii faci report la eBay. Daca userul chiar e de buna credinta (si dupa 39.000 de calificative pozitive sigur e), o sa ramai socat cat de repede raspunde cand ii vine problema de la eBay si nu de la tine. Daca seller-ul nu vrea sa rezolve, iti vei primi banii inapoi de la eBay (in caz ca era produs cu asigurare si sub 500 EUR)...
�ncă un controller interesant, foarte fain că se poate customiza după bunul plac.
Major League Gaming - Pro Circuit Controller for PlayStation�3 - GameShark� Store
![]()
10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre meciul Turcia-Rom�nia
� Jucătorii Naţionalei au fost plăcut surprinşi de faptul că �n Istanbul se găsesc foarte multe produse tradiţionale rom�neşti: şaorma, kebab sau baclava;
� Selecţionerul are mai multe variante de echipă, el primind bileţele cu primul 11 de la absolut toţi patronii din Liga I;
� Gigi Becali le-a promis turcilor că dacă vor pierde le va construi o moschee;
� Piţurcă le-a cerut şefilor FRF ca p�nă la meciul retur cu turcii să aibă la dispoziţie un stadion ultramodern la Călugăreni sau Podul �nalt;
� Pentru că Hagi nu antrenează niciuna dintre echipe, meciul este deschis oricărui rezultat;
� �naintea partidei, tricolorii se vor relaxa �n cadrul unui harem;
� Piţurcă le-a recomandat tricolorilor să atragă jucătorii adverşi �n porţiunile mai mlăştinoase ale gazonului;
� Partida din această seara va fi comentată de Robert Turcescu;
� Rom�nia nu are cum să nu bată turcii. �n cel mai rău caz, va bate Mutu un chelner turc;
� Echipa care va avea balonul �n prima repriză va fi stabilită după ce arbitrul va da cu turbanul la mijlocul terenului.
Bookmarks