Are cineva timp să mă ajute să modific o poză �n Photoshop? Pretty please!
Cum se obtine efectul asta de "sinking in moment" ? Se departeaza camera de subiect si se impinge decorul spre ea ?
La dorobanti in statia lui 288 desi pe data de 28 ma indoiesc ca mai sta cineva.
@zinodaur: am avut un set de lentile cu care puteai face monoclu si faceam ceva in genul cu focalizare continua pe subiect in timp ce ma indepartam dar ma indoiesc ca iti va iesi cu o camera de filmat efectul din poza ta. Cu siguranta mai este si alta smecherie.
Ma ajuta si pe mine careva cu un site de unde pot downloada felicitari ? Vreau sa scot o felicitare la imprimanta, o imagine pe jumate de pagina iar alta imaginea unde vine scrisa felicitarea. Am tot cautat pe google in romana "felicitare", dar gasesc numai tampeni iar in engleza nu stiu cum sa caut.
Vreau un site de unde imi pot alege exemple de felicitare (dar sa nu fie scrise).
Am adaugat cateva exemple. Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie, e totusi ora 5.![]()
Urari nemuritoare copy-paste:
Aho, aho, forumisti frati,
Utilizatori logati,
Stati putin si nu postati,
La cafenea v-adunati
Si mesaju-mi lecturati!
Netu-i full, serverul mare,
Semne bune anul are,
Materiale de postati,
Cu totii vom fi mai bogati!
Ia logati-va cu toti, logon, mai! Hai, Hai!
---------- Post added 29-12-2012 at 10:19 AM ----------
"Windowsul nostru,
Care esti instalat pe hard,
Deschide-se ferestrele tale,
Vie crash-ul tau
Ca �n 95 asa si �n 98.
Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua,
Si ne iarta partitiile Linux
Asa cum si noi iertam greselile din drivere.
Si nu ne du �n ecranul albastru,
Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni
Caci al tau este tot RAM-ul
Si hardul
Si toti hertzii procesorului
�n veci vecilor
Alt-F4"
Mai multe bancuri: "Windowsul nostru, Care esti instalat pe hard, :: Bancuri mioritice
Super
Un film care poate fi descoperit la adevarata valoare in FullHD este transmis de ProTV in SD. (In Bruges)
Exista si varianta FulHD a filmului; eu am vazut-o.
Bookmarks