Hai c-am inceput excelent anul\m/
13/marti/666
Wo-hoo!![]()
^ incearca asta.
OMG.
Am jucat ieri dimineata un joc pe pc :
Hack,Slash, Loot ...de pe Steam
E freakkin' hard! Poti sa mori din primele 2 minute de joc daca ai ghinion sa pici intr-un dungeon mess'd up mai ales ca e turnbased.
Asa ca am apelat la cheat-uri...vroiam sa ma joc si sa deblochez mai multe personaje. Singurul lucru pe care puteam sa il fac e sa imi maresc HP-ul cu cat vroiam eu.
La inceput ai 40 Hp , potiunile si chestiile de iti dau HP sunt greu de gasit, asa ca am pus 9999 la viata.
Am trecut primele 5 nivele de la dungeon , al 6-lea din nefericire , am dat peste o camera cu 2 monstrii ranged cu lightning damage( dadeau stun) ...am zis ...ok hai ca ii prind...erau la 2 patratele distanta de mine amandoi...nu am putut sa fac absolut nimic! Eram blocat...dadeau in mine parca eram pinata!
Am asistat la moartea personajului meu...incapabil sa il misc..
I RAGE QUITTED!...
Tot e joc fain! Recomand!![]()
Am neaparat nevoie sa gasesc un fisier in calculator si nu reusesc, doresc cat mai curand sa-mi reinstalez windows-ul si fac un backup.
Fisierul cu pricina l-am copiat in calculator pe data de 31dec, acum 3 zile si am in mare parte idee numele complet insa atunci cand l-am copiat eram si foarte obosit si nu-mi amintesc unde l-am pus, am extrem de multe foldere in PC si dezordine, de aceea doresc sa-mi fac o formatare.
Am incercat cu functia de search, au trecut deja 2ore si 15min de cand il caut si degeaba, fara rezultat. Este posibil sa-l fi arhivat/parolat si sa-l fi facut pe hidden, am activat functia sa vad fisierele ascunde dar degaba, n-am avut spor.
Stiu ce marime are fisierul, si partial inspre totalitate numele, asta daca nu i l-am schimbat si sunt sanse sa fi facut asta.
Daca mi-ati putea spune un program cu care pot afla ce operatiuni am facut acum 3 zile, un log sau ceva de genul ar fi extraordinar, sau orice alta metoda cu care pot gasi fisierul, singurul lucru pe care il stiu sigur este dimensiunea lui, va rog mult, treaba-i serioasa!
Miss Swan.
"-You don't even know my momma!
-Neitherd did your daddy!"
"You won't make me pee in a cup!? Cuz i had a bit of the GoodStuff this mornin'."
Enjoy! Toate episoadele cred ca pot fi vizionate pe Ytube.
Bookmarks