Graaawwhrhhh, acum mă tentează și o tabletă, și nu știu ce să aleg - MacBook Air saaau o tabletă Android, și eu rămânând și cu bani câcălău.
Am aruncat un ochi pe Nexus 7, e așa micuță și puternică!![]()
Nu recomand. Eu am un Nexus 7 si chiar fata de o vechitura de iPad 2 mi se pare mai slaba. Daca vrei tableta ori astepti iPad Mini cu Retina ori iti iei un iPad 4 si scapi de orice grija.
Eu cred ca e chestie de gusturi... si poate conteaza si "ecosistemul" (daca mai ai prin casa un alt device Android sau iOS). Uite de exp. sid (programatorul), a renuntat la iPad 3 (il are la vanzare pe Bazar) si si-a luat Nexus 7. Asta probabil si pentru ca are ca smartphone Nexus 4... si-i place mai mult Androidul. Fiecare cu placerile lui...
Nici pe departe. Am explicat aici de ce nu o recomand![]()
I-am dat si lui sid sa citeasca threadul tau. A zis ca la unele e de acord, la altele nu. Acum, el e lenes sa posteze (probabil dupa atata programare)... dar in concluzie iPad-ul l-a pus la vanzare, si si-a luat Nexus 7. Eu am procedat fix invers. Mi-am vandut Galaxy Tab-ul si am ramas cu iPad-ul. Am avut 1, l-am upgradat la 2, care s-a upgradat la 3, care acum e 4... Astept 5-ul
Partea interesanta este ca nici nu s-au depreciat atat de mult produsele de la Apple... Tab-ul l-am vandut cam la jumatate de pret (dupa ce am bagat si bani in service). Note-ul cam la fel... pe cand iPad-urile le-am dat cu o mica diferenta de pret fata de cel de achizitie. Ar putea fi considerat si asta un avantaj, desi produsele Apple in general sunt ceva mai scumpe...
Sunt mult mai scumpe, dar stii vorba aia, dai un ban dar stai in fata. Eu am renuntat la Nexus. I l-am dat mamei care citeste prese si se uita le TV de pe ea. Pana acum e multumita, dar se plange de baterie.
Si eu vreau 5-ul, subtire si de 2x mai rapid decat 4.
Bookmarks