Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 192 of 510 FirstFirst ... 92 142 182 190 191 192 193 194 202 242 292 ... LastLast
Results 3,821 to 3,840 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #3821 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    ...

2. #3822 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Attached Images Attached Images 943708_491398970931441_2135163327_n.jpg

3. #3823 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Guys, aveti careva idee cat valoreaza aceste 2 jocuri de gamecube? Sunt PAL, stare perfecta.
    http://gamecube.gaming-universe.de/s...t-princess.jpg
    http://i2.listal.com/image/1756448/6...tion-cover.jpg

4. #3824 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Intre 80 - 100 ron bucata - daca vrei sa le vinzi (ambele pal / complete si in engleza).

Daca vrei sa "te imbogatesti" poti cere 150 / buc

5. #3825 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    PWOOOOAAAH!

6. #3826 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cineva care "Se price" in materie de linux poate arunca un ochi aici si sa imi spuna ce parere are despre acest curs? Daca merita? http://www.infoacademy.net/course.ph...-II&c=programa

7. #3827 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Tu vrei sa-l faci sau altcineva si de ce? Ma refer la cat de mult vei folosi linuxul si la ce? Mi se pare buna structura dar majoritatea lucrurilor le inveti folosind linux mai degraba decat sa faci un curs de genu'.
    Plus ca daca nu-ti trebuie certificare poti sa te uiti si aici: Free Online Linux Courses and Tutorials - Linux.org - sunt impartite - beginner/intermediate/advanced.
    Poate primesti mai multe pareri aici: http://www.consolegames.ro/forum/f30...e/73069-linux/

In concluzie, ca si structura cursul mi se pare ok mai ales pentru cineva care nu a mai folosit linux.

8. #3828 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Eu vreau.

cat de mult vei folosi linuxul si la ce?
    Buna intrebare, chiar nu stiu, dar cum am timp liber am zis ca nu strica sa invat ceva nou. Sincer certificarea ar trebui, ca ea mi se pare materialul finit de pus la CV.

9. #3829 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    tray - pare foarte ok cursul, insa ca orice curs trebuie sa inveti majoritatea lucrurilor individual, nu sa te multumesti cu "guide-line"urile pe care le primesti de la profesor.

Pentru certificari sfintele recomand (certificarile acestea iti vor deschide usa in orice companie de hosting care are nevoie de un sys admin) :

RHCSA - red hat certified system administrator
    RHCE - red hat certified engineer
    RHCA - red hat certified architect

Daca primele 2 sunt (relativ) usor de luat - al 3'lea ... este alta poveste Examenele costa ~ 4-500 EU bucata (primele 2) al 3 lea costa (doar examenele - sunt 5 la numar - aproximativ 6000 EU, daca vrei si cursuri vorbim de 10K+ EU) certificarea o au foarte putini in lume (sub 1000 persoane, mai corect ar fi putin peste 500 persoane).

10. #3830 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Cel mai bine am inteles ca e sa incepi cu o carte, ca sa intelegi chestiile de baza... si mai apoi cu tutoriale, experimentat pe cont propriu

11. #3831 SP
    Member theSrN's Avatar

12. #3832 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    va rog mult sa ma ajutati cu ceva . cat pot sa cer pe urmatorul PC, fara monitor si periferice si un al doilea scenariu impreuna cu monitor si periferice ? va multumesc mult, vreau sa reintru in clubul consolistilor.
    Attached Images Attached Images pc.jpg

13. #3833 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    5-600 RON, ai fi surprins ce PC-uri puternice am vazut de vanzare cu 7-800RON. Scoti prea putin din el incat sa merite sa-l vinzi. Asa e cu PC-urile.

14. #3834 SP
    sa inteleg ca nu pot sa primesc macar 1000 ron cu tot cu monitor si periferice ? sta in casa degeaba, nu-l foloseste absolut nimeni, nu a mai fost aprins nici macar o data in ultimele 4 luni de zile.

15. #3835 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu vad cum sa iei atat de mult pe el. Am intrebat pe forumul pc garage ca baietii de acolo se pricep si la preturi, revin cu un raspuns dupa ce am unul.

16. #3836 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    va rog mult sa ma ajutati cu ceva . cat pot sa cer pe urmatorul PC, fara monitor si periferice si un al doilea scenariu impreuna cu monitor si periferice ? va multumesc mult, vreau sa reintru in clubul consolistilor.
    Cu tot cu periferice si monitor, in cel mai fericit caz poti lua in jur de 800-900 ron!

Decat sa il vinzi mai bine tine-l acasa !

17. #3837 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    ... si uite asa trebuie sa te orientezi spre un second-hand!
    Mai ai acelasi PSN ID?

18. #3838 SP
    acelasi PSN id nu-l voi schimba

---------- Post added 12-06-2013 at 06:24 PM ----------

mi-ati dat vesti proaste cu suma aceea in fine, asa se intampla cu pc-urile. thx

19. #3839 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Baietii de pe lumea cealalta au zis 850. Iei PS3/X360 de banii aia. Bafta la vanzare!

20. #3840 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Sa iti spun cum fac eu Nu e prost ala care cere, ci ala care da... daca nu te grabesti, il pui si tu la 1000-1100 RON si daca vezi ca dupa vreo saptamana sa zicem nu e nimeni interesat sau sare cineva cu gura pe tine ca e prea mare pretul, il scazi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.