Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 328 of 510 FirstFirst ... 228 278 318 326 327 328 329 330 338 378 428 ... LastLast
Results 6,541 to 6,560 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #6541 SP
    Senior Member Mihail's Avatar

2. #6542 SP
    Member denists66's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    puteti uita...

Vai de masa...

3. #6543 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Vai de scaun...?

4. #6544 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    She wasn't wrong.

5. #6545 SP
    Member biagyydog's Avatar

6. #6546 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    biagyydog: I... can't stop.

7. #6547 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce ma amuza ca la multe stiri despre gaming, articolele recomandate par a fi pentru barbati singuri si uitati de lume. Asa suntem vazuti noi gamerii. Era un articol despre PS+, recomandarile? Nu alte articole despre gaming, vedeti mai jos:
    Attached Images Attached Images 1.png

8. #6548 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mai ales ultima recomandare.

9. #6549 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    cuz ... The Average Gamer: 35, Fat, Depressed | Slog Best Study evaaar !

10. #6550 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Get it?! Leo sure didn't...
    Attached Images Attached Images 10632666_952075934808015_8202879344669569691_n.jpg

11. #6551 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Jennifer Lawrence topless...got it?
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1409772453779.jpg

12. #6552 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    In other news, Jennifer Lawrance is on coke. Get it?

PS: Charlie Sheen approves this message

13. #6553 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum e cu rambursu' la FanCourier? Am de primit niste bani, vine cineva acasa sau ar trebui sa ma duc eu la un sediu sa-i ridic?

14. #6554 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Vin acasa banii din cate stiu eu

15. #6555 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda, am dat un tel., cica ar trebui sa ma duc la ei, mi se pare ciudat mai ales ca platesc taxa de ramburs...

16. #6556 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lol, nu am mai auzit de asa ceva. Trebuie curierul sa vina sa iti aduca banii. Cred ca ti-au zis sa mergi ca i-ai intrebat tu ce e de facut, sa mergi dupa ei sau ti aduc ei acasa. Sau poate nu stai in zona de livrare Fan Curier. Te-ai mutat in varf de munte?

17. #6557 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu, am întrebat daca au sosit banii, apoi cand vine baiatu', mi-a spus fata clar, baiatu' nu vine, trebuie sa va deplasați dvs. Cand am trimis pachetul au făcut la fel, am fost sunat si mi-au transmis ca ar trebui sa duc eu coletul, baiatu' a uitat codul AWB... Sau am posibilitatea sa astept inca 24 de ore si vine baiatu'

18. #6558 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ciudat, daca ai timp verifica termenii si conditiile de la ei de pe site si da un telefon la biroul mai mare daca nu. Niciodata nu m-am dus eu dupa bani, mi-au fost adusi la usa de fiecare data.

19. #6559 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am citit man, dar nu am găsit nimic, poate nu am fost atent, am vrut sa trimit si o plângere pe adresa lor de mail dar am renunțat, aplic alta metoda, data viitoare apelez la alt curier.

---------- Post added 04-09-2014 at 19:40 ----------

3rd Date vs. 30th Date:

20. #6560 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.