pai... ei se fac ca ploua, mi se pare putin in ofensiva mailul lor. depinde acum pana unde sunt dispusi sa mearga cei care au comandat.
pai... ei se fac ca ploua, mi se pare putin in ofensiva mailul lor. depinde acum pana unde sunt dispusi sa mearga cei care au comandat.
Pai aia e nasol, ca se fac ca ploua, mai bine spuneau ca nu livreaza nimic si gata. Mi-e sa nu puna curierii pe drumuri degeaba, sa vina la usa, sa ne spuna pretul intreg si noi sa-i trimitem de unde au venit.
Nu am facut nici o comanda pe respectivul site insa, nu prea inteleg cum ei nu sunt obligati si nu isi asuma nici o responsabilitatea...
Linistiti-va.
Site-ul este excelenteu cumpar de pe el de ceva vreme (inca de cand era gamestore.hu). Preturile sunt bune si pe langa asta mai primesti si la fiecare comanda (cel putin eu am primit si am vazut si poze pe forum de la alti useri care au primit) bonusuri gen postere si etc.
Faza cu produsele la 0 lei ii de cateva luni (ba chiar din vara daca nu ma insel), nu de ieri/azi de cand ati descoperit-o voi, si nimeni n-a luat-o in seama.
Aveti prea mult timp liber, asta-i problema![]()
Serios acum...nu are are rost atata tam tam :/ baietii sunt chiar de nota ZC(cine a mai cumaprat de la ei poate confirma).
Așteptați voi să vă livreze cineva produse la 0 lei, apelați la o instanță judecătorească și probabil că veți face peri albi, dar nu veți rezolva nimic. Tu, dacă ai fi in locul retailer-ului.. ai livra produse la 0 lei?
Să lăsăm eMag-ul care a livrat produse la 1 leu.. Ăia își permit, că au venituri extrem de mari.. probabil că au sacrificat un 5% din profitul obținut de Black Friday și au scăpat de niște resigilate din stoc pe care nici dracu nu le cumpăra, iar pe lânga asta au avut parte și de reclamă moka.
Așteptați să va pice în traistă lucruri gratuite, că sigur veți avea parte de ele. Să fiți voi sănătoși, dar vă ambalați prea tare!
For the first time in well over a decade, 2014 may not be the year of the pirate.....
Several sources have shown that traffic to some of the web’s most notorious destinations is dying more rapidly than characters in Game of Thrones.
http://www.pcpro.co.uk/features/3877...going-straight
felicitari! eu nu mi-am facut curaj sa ma inscriu. tu ce ai trimis sau macar unde?
---------- Post added 30-12-2014 at 20:56 ----------
![]()
Am trimis unei tipe din UK o carte de Radu Anton Roman cu retete romanesti in engleza si un CD cu George Enescu.
Bookmarks