---------- Post added 20-02-2015 at 15:13 ----------
Copy + Paste pentru cei care nu s-au prins
![]()
---------- Post added 20-02-2015 at 15:13 ----------
Copy + Paste pentru cei care nu s-au prins
![]()
Salut! Nu stiu daca asta e locul potrivit pentru a cere ajutor cu privire la problema mea:
Aveam prin casa niste boxe Logitech destul de vechi (dar inca functionale-sunet clar si bass puternic) si mi-a venit o idee:
Sa fac o "boxa" portabila din astea doua, care sa fie alimentata de un acumulator.Planuiesc sa integrez ansamblul intr-o cutie de lemn (poate ceva in stil retro).
Nu am cine stie ce experienta in domeniu, cu exceptia cunostintelor de baza aflate de pe la scoala sau din experiente anterioare (si va rog, nu sariti cu gura pe mine ca nu ar fi trebuit sa ma apuc).
Am scos tot din boxe, insa am dezlipit din greseala cablul jack (daca ma exprim corect) de pe placa. Vreau sa il lipesc la loc, insa nu stiu exact unde merge fiecare fir.Am incercat sa conectez fiecare fir cu un pin de pe placa(sau cum ii spune).De fiecare data cand incercam o combinatie se auzea ori doar basul, ori doar melodia fara bas. Am tot incercat combinatii in zona respectiva a placii (see the pictures)...dar...Fail.
Ce pot sa fac? unde trebuie sa lipesc firele? nu am ales zona corect?
Orice sfat e de ajutor. Multumesc anticipat.
P.S: Mentionez ca am pistol de lipit.
Nici nu-l am instalat...(desi aproape zilnic cumpar jocuri pe el, lol).
Nu mai joc nimic pe PC inafara de TITANFALL via Origin.
Cont PSN (Play Station)ps vita,ps3,ps4 Targoviste • OLX.ro, fostul Mercador
Incredibili unii oameni...
Faptul ca vinde conturi n-ar fi cine stie ce minune... dar Dzeule, cuvintele inventate de el merita fiecare banut!
Mai e si pe dinafara cuapp stor, Jocuri COMPLECTE
Si cel mai interesant e ca username-ul lui este "Hackerul"Conturile se fac pe alte tari deoarece Romania este exclusă din zona Play Station![]()
nu vinde conturi, el face conturi pentru cine nu stie sa le faca si cere si 50 de ron pentru asta.
Vorbeam cu un coleg despre diverse jocuri interesante pe ps3, si omu' imi spune ca vrea si el sa isi cumpere un ps3 pt Gta5 si ca nu si-a cumparat pana acum pentru ca Gta4 nu a iesit pe ps3 ci doar pe ps2...si foarte convins a inceput sa se contrazica cu mine pe subiectul asta, dupa ce i-am aratat cu google-ul in fata ca a fost lansat prin 2008 printre altele si pe ps3, zice: "A nu, a iesit si pe ps3 acuma de curand." Dude...
Bookmarks