Oh yeah, throw ya neighborhood in tha air,
If ya don't care.
Oh yeah, throw ya neighborhood in tha air,
If ya don't care.
Nu stiu daca te mai intereseaza dar... Porsche 918 vs McLaren P1 Race on Laguna Seca | Video | Digital Trends
Still... Porsche ftw chiar daca teoretic e cea mai slaba masina![]()
Ferrari-ul le bate pe amandoua, masina aia este o bestie. Dar dintre toate, daca ar fi sa aleg una pe care s-o am (sweet dreams, a?) ar fi Porsche-le. Nu sunt fan masinilor Porsche, dar 918-le asta e genial!
KUKU KUBE
Bag picioarele, am vederea super buna dar abia fac 20. Altii fac 40 fara probleme. Screw this!
29 si fara lentile de contact sau ochelari sunt chior de abea vad la 1m.
Eu zic sa te duci sa iti mai faci un control la ochi , isi mai pierde si vulturul vederea cu varsta ...![]()
Cica asta nu inseamna ca ai vederea buna sau nu. Aparent sunt mai bun la observarea detaliilor, miscariilor si spatiilor 3D. I aint even mad.
Also, women are better at this test.
^this is me trying to lift myself up.
Eu am făcut 37 fără ochelari, de care sunt dependent.
Aici nu e vorba de cât de bine vezi.. eu am miopie, nu pot vedea corect la distanță, dar focalizez perfect la apropiere. Tu poate nu ai miopie, adică vezi corect la distanță, însă ai o mică dioptrie.. nu vezi la apropiere. Sau cum a zis și tudy, poate ai monitorul calibrat prost.
Nu are legatura cu ochelarii, daca ai miopie sau hipermitropie, adica cu setul de "lentile" ale ochiului, poate avea legatura in schimb cu celulele cu bastonase si conuri ale ochilor, mai concrect discromatopie, perceptia culorilor, iar o forma a ei este daltonismul si afecteaza destul de frecvent mai ales barbatii. Eagle daca crezi ca ai o problema poti sa faci acele teste pe net pentru daltonisti, sunt foarte multe, cu numere formate din cercuri de diferite culori.
Bookmarks