WTF! TRUMP EFFECT![]()
You guys HAVE to see this. Best movie EVER MADE EVER!!!111unu
---------- Post added 05-04-2016 at 00:08 ----------
WTF acum am aflat ca ce ai postat tu era pe bune, chiar facut de baietii din campania lui Trump)
Nu-i de mirare ca EA l-a dat jos.
---------- Post added 05-04-2016 at 00:09 ----------
Ah nu, gresesc, n-a fost facut de Trump, doar retweet-uit de el. Still... ce raton![]()
Ar trebui sa adauge si "murderers, rapists, pedophiles, terrorists". Pai vedem doar o fata a monedei?
N-am inteles nimic din reclama asta. Adica Nike mai face reclame ciudate, dar de data asta n-am priceput nimic, arata papuci doar la inceput putin![]()
Reclama de adio pentru Kobe, care s-a retras din viata sportiva, doh!
Depending on who you ask, Kobe Bryant was basketball’s greatest hero or its greatest villain. As he walks off the court for the last time, opponents and fans tell him how they really feel.
E exemplificat printr-o lumina mai pozitiva (cantecul pe mai multe voci) "hate-ul" pe care l-a primit de-a lungul timpului si intr-un fel modul in care Kobe a reusit constant sa transforme asta in motivatie. Ai dreptate cand spui ca Nike nu prea are legatura aici, poate doar faptul ca i-au fost alaturi atatia ani buni (signature shoes and so on), iar acel "Conductor" cred ca se refera mai multa la o conduita aparte, sau la puterea asta de a transforma ceva negativ intr-un element cu impact pozitiv.
E imposibil sa nu-l respecti!![]()
Am auzit de Michael Jordan, am vazut si filmul ala cu Bugs Bunny, dar daca baschetul nu e un sport popular in Europa, de unde sa stiu cine e ala?
Bookmarks