In Groningen, Olanda la Hanze UAS.
De ce sa nu il folosesc?
Pentru ca de cele mai multe ori, cand incerci sa descrii ceva folosind cuvantul ala, ajungi sa nu descrii nimic de fapt, fiind un termen ambiguu si lipsit de orice fel de nuanta. Incearca sa te gandesti de exemplu, cand vrei sa spui ca un joc e "interesant", ce anume il face sa fie asa. E captivant, e enigmatic, e misterios, etc, transmiti o informatie utila in primul rand, iar in al 2-lea rand te ajuta si pe tine sa descrii anumite elemente asa cum sunt ele de fapt si le vei intelege mai bine. De mine se luau toti mentorii pana cand am reusit sa mi-l scot din vocabular![]()
Eu am ajuns într-un final la Facultatea de Jurnalism pe secția de Publicitate. După un an pierdut aiurea la Brașov am ajuns la concluzia ca mai bine stăteam pe bara pana ma hotăram. All good now![]()
Trimis de pe al meu HTC Desire 510 folosind Tapatalk
De acum o sa folosesc "foarte interesant"
Lasand gluma, la fiecare curs avem de lucrat in grupe si sa ne gandim la diverse aspecte ale jocurilor. De exemplu, acum ne-a pus sa ne jucam ceva 5 minute si sa comparam regulile, resursele, limitarile din jocul nostru cu cel al vecinului. Ca tema pt saptamana viitoare avem de analizat mecanismele din doua jocuri.
Azi am realizat cat de sarac sunt. Viata mea a fost o minciuna, credeam ca bursa din facultate chiar inseamna ceva. Noroc cu Chris care mi-a deschis ochii. Ii multumesc pe aceasta cale.
Da si eu ii multumesc pentru ca pe langa faptul ca suntem cersetori si saraci nici nu suportam adevarul, as vrea sa-i dau ceva pentru treaba asta, un mic cadou din simpatie din partea mea, un MARE SUT IN FUND!!!
@Calin_kalf iti multumesc pentru info mate, scuze ca nu am raspuns imediat, work and stuff.
Merge bine. Cam in fiecare zi trec prin fata firmei unde lucrezi (sau lucrai) [RusuBortun] si ma gandesc "Hei, oare ce o mai face Luigi zinodaur?".
s-ar putea sa fie si doar o strategie de marketing, oameni de la Apple care ii pun pe alti oameni sa stea la coada. Necunoscute sunt caile corporatiilor.
Bookmarks