Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 510 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 188 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #1741 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    scroafe - tocmai.ro

Vrea cineva?

2. #1742 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Spam.
    Attached Images Attached Images ththisisspartav20bydooomrn9.gif

3. #1743 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

4. #1744 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Spambox XXL

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

5. #1745 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Cum poti sa mori pentru ca ti-ai dus masina in service | Alioja
    Sa stiti de ce sa va feriti...
    Service-ul e unul de pe calea Griviței, care are nu știu ce patron grec. Nu le știu numele �ncă, dar o să �l aflu și o să fac tot ce pot ca să afle toată lumea despre ce servicii prestează, poate așa reușim să prevenim alte tragedii. Am făcut și poze la motor, l-am și filmat, dar sunt la David, le folosește ca dovadă pentru ăia de la service, poate le urc mai �ncolo dacă reușesc să le iau.

6. #1746 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ce să aleg dintre BRD, BCR, Raiffeisen, Banca Transilvania? Astea sunt singurele opțiuni deocamdată, vreau să-mi fac un card.

7. #1747 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    BRD. Eu am card special facut pentru cumparaturi online. e-payment.

8. #1748 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    azi iar am pierdut un curs pt ca am stat pana tarziu sa lucrez la un proiect si nu am auzit alarma... defapt am auzito da am oprit-o in somn. Nu doar atat da m-am ridicat, am oprit alarma, am scos telefonu din laptop de la incarcat si l-am pus la noptiera de langa pat...si nu imi aduc aminte nimic! Poate asta patesc daca decid sa dorm doar doua ore.

Anyway, stiti vreo aplicatie pentru Android care sa reusesca sa ma trezeasca orice ar fi? Cineva imi spunea ca e o aplicatie care te pune sa introduci vreo 6 cifre random pe ecran pana sa poti oprii alarma... poate ar merge asa ceva sau poate ar trebui ceva si mai extrem. oricum astept sugestii

9. #1749 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

10. #1750 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    azi iar am pierdut un curs pt ca am stat pana tarziu sa lucrez la un proiect si nu am auzit alarma... defapt am auzito da am oprit-o in somn. Nu doar atat da m-am ridicat, am oprit alarma, am scos telefonu din laptop de la incarcat si l-am pus la noptiera de langa pat...si nu imi aduc aminte nimic! Poate asta patesc daca decid sa dorm doar doua ore.

Anyway, stiti vreo aplicatie pentru Android care sa reusesca sa ma trezeasca orice ar fi? Cineva imi spunea ca e o aplicatie care te pune sa introduci vreo 6 cifre random pe ecran pana sa poti oprii alarma... poate ar merge asa ceva sau poate ar trebui ceva si mai extrem. oricum astept sugestii
    Alarm clock+, te pune sa-i rezolvi o ecuatie ca s-o opresti

11. #1751 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    monky2.gif

nice2.gif

oooh.gif

12. #1752 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    �ntoarcerea printre rom�ni a p

mind blown.

Singura masina care imi place, vreau una.
    Cautam pe google si am dat de stirea asta.

13. #1753 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

14. #1754 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

Spambox XXL

O intrebare: Am cuparat un laptop si vreau sa il folosesc pe post de desktop pc, cum e recomandat sa ii scot bateria si sa il tin cu cablul de alimentare sau sa ii las si bateria?
    Multumesc!

15. #1755 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

16. #1756 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Un coleg, de pe celalalt forum.
    Attached Images Attached Images untitled.png

17. #1757 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    lol)))

18. #1758 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Hai sa mergem jumate de forum sa ne prefacem ca ii suntem rude

19. #1759 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    O intrebare: Am cuparat un laptop si vreau sa il folosesc pe post de desktop pc, cum e recomandat sa ii scot bateria si sa il tin cu cablul de alimentare sau sa ii las si bateria?
    Multumesc!
    Am tot cautat ghiduri pe net pt. treaba asta. Concluzia pe care am tras-o din toate o fost sa tii bateria 40-60% incarcata si s-o scoti. La unele laptopuri ai si setari in care specifici ca folosesti laptopul pe post de desktop - la un dell am vazut -. Ce am mai citit ca macar o data pe luna ar trebui descarcata si incarcata.
    Din pacate toate chestiile astea is zvonuri si nu am gasit nimic bazat pe motive concrete .

20. #1760 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Si daca stai fara baterie in el si cade curentul... ce anume absoarbe socul?

Bateria laptopului o sa isi piarda puterea si daca o pastrezi la stocare... nu tine pe vecie. Dar in zona mea curentul pica mai des decat netul... asa ca am ales sa schimb bateria la ceva timp, decat sa schimb cinestie ce componente in el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 510 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 188 ... LastLast