scroafe - tocmai.ro
Vrea cineva?![]()
scroafe - tocmai.ro
Vrea cineva?![]()
Cum poti sa mori pentru ca ti-ai dus masina in service | Alioja
Sa stiti de ce sa va feriti...
Service-ul e unul de pe calea Griviței, care are nu știu ce patron grec. Nu le știu numele �ncă, dar o să �l aflu și o să fac tot ce pot ca să afle toată lumea despre ce servicii prestează, poate așa reușim să prevenim alte tragedii. Am făcut și poze la motor, l-am și filmat, dar sunt la David, le folosește ca dovadă pentru ăia de la service, poate le urc mai �ncolo dacă reușesc să le iau.
Ce să aleg dintre BRD, BCR, Raiffeisen, Banca Transilvania? Astea sunt singurele opțiuni deocamdată, vreau să-mi fac un card.
azi iar am pierdut un curs pt ca am stat pana tarziu sa lucrez la un proiect si nu am auzit alarma... defapt am auzito da am oprit-o in somn. Nu doar atat da m-am ridicat, am oprit alarma, am scos telefonu din laptop de la incarcat si l-am pus la noptiera de langa pat...si nu imi aduc aminte nimic! Poate asta patesc daca decid sa dorm doar doua ore.
Anyway, stiti vreo aplicatie pentru Android care sa reusesca sa ma trezeasca orice ar fi? Cineva imi spunea ca e o aplicatie care te pune sa introduci vreo 6 cifre random pe ecran pana sa poti oprii alarma... poate ar merge asa ceva sau poate ar trebui ceva si mai extrem. oricum astept sugestii![]()
�ntoarcerea printre rom�ni a p
mind blown.
Singura masina care imi place, vreau una.
Cautam pe google si am dat de stirea asta.
O intrebare: Am cuparat un laptop si vreau sa il folosesc pe post de desktop pc, cum e recomandat sa ii scot bateria si sa il tin cu cablul de alimentare sau sa ii las si bateria?
Multumesc!
Am tot cautat ghiduri pe net pt. treaba asta. Concluzia pe care am tras-o din toate o fost sa tii bateria 40-60% incarcata si s-o scoti. La unele laptopuri ai si setari in care specifici ca folosesti laptopul pe post de desktop - la un dell am vazut -. Ce am mai citit ca macar o data pe luna ar trebui descarcata si incarcata.
Din pacate toate chestiile astea is zvonuri si nu am gasit nimic bazat pe motive concrete.
Si daca stai fara baterie in el si cade curentul... ce anume absoarbe socul?
Bateria laptopului o sa isi piarda puterea si daca o pastrezi la stocare... nu tine pe vecie. Dar in zona mea curentul pica mai des decat netul... asa ca am ales sa schimb bateria la ceva timp, decat sa schimb cinestie ce componente in el.
Bookmarks