Lego Creator Expert - o alta tema noua in colectie si care mi-a devenit foarte draga datorita modelelor foarte detaliate.
Lego Creator Expert - o alta tema noua in colectie si care mi-a devenit foarte draga datorita modelelor foarte detaliate.
Am decis sa cumpar doar cateva "serii" pentru a nu intra in faliment:
1. Star wars
2. Super Heroes
3. Batman Movie
4. Dimentions
5. Mini-figs blind bags![]()
6. Speed Champions
(exceptie) LEGO Games (unde am 5-6 seturi) insa nu doresc sa cresc mai sus de atat.
Orice altceva ce prin la oferta vor fi desfacute - separate mini-figs si seturile "part out" pentru a putea fi folosite ca builds pentru seturile mai vechi care imi lipsesc
![]()
Deja au ajuns la un numar enorm de seturi pe care il scot in fiecare an.
Si eu ma limitez la cateva teme:
1. Star Wars
2. Creator Expert
3. Pirates si orice corabie interesanta care apare
4. Ideas - doar seturile interesante
4. Superheroes - ocazional
Spatiul a devenit o problema reala. De aceea am decis sa ma limitez doar la seturile mari, si doar ocazional sa iau seturi mai mici. Faptul ca Lego recicleaza la nesfarsit e de ajutor.
Nu au fost cam scumpe cutiile pt minifigurine?
am avut noroc - de obicei sunt 30 $ la reducere le-am prins la 25$ si apoi la lichidare am prins la 10 $
![]()
Din pacate trebuie sa caut altceva, astea nu sunt suficiente ... conform brickset.com am 798 minifigs(iar display case-urile am 15x16 = 240 minifigs)
Boala grea si Lego-ul. Sunt fan de cand sunt mic dar nu mi-am permis niciodata sa am mai mult de un set, maxim doua pe an si oricum erau old-school pe atunci.
Acum, de cand cu asta mic, am prins din nou gustul jucandu-ma cu Duplo-urile sale.
A fost 799pret oficial ... ma rog eu n-am platit nici un ban pentru ca l-am primti cadou (sau mai exact am primit un voucher de cadou pe care l-am preschimbat
)
Cel mai fain set Lego din colectie! Sper cat de curand sa pot sa fac o comparatie cu Star Destroyerul...![]()
Arata incredibil de bine, felicitari! Poti sa imi spui de unde ai luat-o si un pret? Sau direct link![]()
La promotie de la brickdepot: https://brickdepot.ro/lego-star-wars-c-3/?disp_order=2
A fost 2700 lei(aprox 550 Euro). Pretul oficial e 800 Euro.
Seturile exclusive se gasesc doar in magazine oficiale Lego.
Bookmarks