Nu cred.
Era cazul sa fie unul! Ca asa poate ne ajutam unii pe altii cand avem nevoie de sfaturi de la Dr. Love de pe ConsoleGames![]()
Might as well just join the club. Fiind intr-o relatie de 3 ani cu prietena mea, am decis sa plecam amandoi la facultate in Anglia unde totul se pare c-avea sa se-ntoarca pe dos. Ajuns aici dupa vreo 3 luni de zile am simtit ca se comporta ciudat asa ca am reusit sa dau de niste conversatii de pe facebook-ul ei si am vazut ca discuta cu alt tip, moment in care m-am aprins destul de rau si-am inceput sa-i pun niste intrebari ale caror raspuns nu mi l-as fi dorit sa-l aflu, dupa 3 ani de relatie am aflat ca am fost inselat la foarte putin timp inainte de plecare tipa culcandu-se cu tipul acelaPartea cea mai amuzanta este ca ne-am luat chirie impreuna si inca impart aceeasi camera cu ea si inca e ciudat cum ma simt cand vad ca ea a trecut peste tot ceea ce am avut. Se pare ca rahaturi de genu' se intampla, inca putin si ma mut si sper sa fie totul mai ok
![]()
Am patit ceva asemanator, intr-o relatie de 4 ani, diferenta e ca doar eu eram in Anglia la facultate, ea era cu un an mai mica si urma sa vina anul urmator, in casa pe care o inchiriasem pentru noi doi si inca un tovaras si prietena luiAmandoi eram in relatii de 4 ani, amandoi ne-am despartit
**** happens, am mai trecut prin doua dezamagiri, 5 prietene, si n one night stand-uri de atunci... Trec toate, nu te mai gandi la ea, nu merita.
Inca impartim aceeasi camera, abia intr-o luna ma mut si de-asta inca e frustrant, ea e cu un an mai mare decat mine si chiar m-a asteptat un an ca sa plecam amandoi. Mi-am luat un angajament prea mare la o varsta prea frageda si ma bucur c-am realizat asta, dar in momentul de fata singurul lucru care conteaza sunt studiile si job-ul pe care-l am incat sa ma pot sustine pe mine si ale mele jocuri
Capitolul fete ia o pauza pentru mine
![]()
Nu, nu, nu, in niciun caz sa nu iei pauza de la fete. Doar nu te indragosti de eleCunoaste-le suficient cat sa uiti cum le cheama a doua zi
![]()
A naibii inginerie si cu fetele astea. Sa mai aud pe careva sa se laude ca iese cu n tipe si le iubeste pe toate. Primul gest o sa fie un dos de palma. Poate invata sa minta.
In alta ordine de idei, pentru cei care stiu in mare parte motivul acestui thread, am rezolvat. Acum mai mult sau mai putin sunt impreuna cu tipa si nu mai e asa acida. Am observat totusi ca pe masura ce te apropii de o fata, aceasta devine un semn de intrebare din ce in ce mai mare.
P.S.: Doamne feri' ce versuri am in mine![]()
Mai exista si asemenea cazuri: S-a impuscat in cap in plina... | Romania TV | RTV.net![]()
Ma bag si eu in thread-ul asta putin..
Am avut o relatie oarecum serioasa care s-a incheiat prin "nu mai simt nimic" din partea ei, dar ziua urmatoare imi cere sa ne intalnim... eu accept si ma trezesc intr-un parc, ea pe mine.. gesturi tandre etcsi cand ii pomenesc de vorbele pe care mi le-a spus se schimba la fata, spune ca nici ea nu stie ce simte. Intr-un final tipa zice ca vrea sa aiba o relatie cu mine dar sa nu stie nimeni de ea.
M-a cam pus pe ganduri.. nu gasesc un motiv clar de ce se ascunde. Help
![]()
Probabil are pe altcineva si te vrea pe tine doar in patdaca tu nu ai fost foarte atasat de ea, nu strica... dar daca iti pasa de ea, rupe orice legatura cu ea, nu merita.
Vezi ca asta e cu dute vino, sunt multiple motive aici ori fata are parinti absurzi (ceea ce ma indoiesc), ori joaca la 2 porti daca intelegi ce vreau sa spun, nu vrea cu tine dar nici nu poate fara tine, si nici nu vrea sa pice la mijloc intre doi baieti ca se lasa cu tunete, asa ea aplica vorba aia mana dreapta nu trebuie se stie ce face mana stanga si viceversa.
Ma cunostea mama ei, si ma stia "baiat cuminte"In fine, o sa iti urmez sfatul flavi_us si sa o uit, m-am cam atasat de ea si nu imi place s-o tin in felul asta (nu e prima data cand face asa). Mersi pentru sfat.
![]()
Bookmarks