Cred ca eram in clasa a IV-a koukou roukou vel kuku-ruku:
Koukou Roukou bun si dulce, doar cu crema de cacaoasa cantau la noi, nu o găsesc in limba romana
Ciocolata Kiss, căpșuni sau banane, eheee
Cred ca eram in clasa a IV-a koukou roukou vel kuku-ruku:
Koukou Roukou bun si dulce, doar cu crema de cacaoasa cantau la noi, nu o găsesc in limba romana
Ciocolata Kiss, căpșuni sau banane, eheee
Anul trecut in Grecia am gasit si Koukou Roukou si Kiss
Bineinteles ca nu aveau gustul de atunci dar am mancat o gramada si chiar am pastrat abtibildul
Voi vedeti ce termen de garantie aveau sucurile asteaia comparati de curiozitate cu cele din ziua de azi
![]()
Pai pot sa ti le compar cu unele sucuri din ziua de azi care au termen de garantie si mai mic. Nu e vorba de perioada, e vorba de marca![]()
din ziarul adevarul citire:
"Cine a trăit anii ’90 a trăit şi perioada de glorie a sucurilor la dozator . Erau vremurile în care firma româno-americană „TEC” făcea profituri uriaşe vânzând cantităţi industriale de sirop amestecat cu sifon."
"Sucul curgea din dozator direct în bidoanele de plastic aduse de acasă. Nu exista etichetă şi oricum n-ar fi citit-o nimeni. Scăpaţi din comunism cu o mare sete de consum, românii turnau pe gât orice lichid care era dulce şi înţepa la limbă."
"Eram de-o naivitate înduioşătoare în materie de alimentaţie sănătoasă. În România anilor ’90, oamenii erau convinşi că soia este nocivă şi că tot ce e plăcut la gust înseamnă sănătate curată. În comunicatele firmelor care comercializau băuturi răcoritoare, „E-urile” erau prezentate ca benefice pentru organism. „Copiii şi femeile gravide pot consuma fără restricţie” În toamna lui 1991, presa a încercat să tragă un semnal de alarmă asupra conţinutului destul de dubios al băuturilor răcoritoare comercializate pe teritoriul României. În aceste condiţii, firma TEC a emis un comunicat în care anunţa că a pus la punct „un program menit să restabilească încrederea consumatorului”. În comunicat, îndulcitorul numit „aspartam” (astăzi cunoscut ca E 951) era prezentat ca un „produs avizat de Ministerul Sănătăţii, care poate fi folosit inclusiv de către copii şi femei gravide, fără nicio restricţie”."
Mai nasol e ca eu nici in ziua de azi nu ma uit pe etichete, beau si mananc ce imi place... si nu e bine![]()
''indieni'' tipul astora am si acum vreo cateva sute!
clasoare cu timbre
Rahan, Pif, Otto, Neckermann
''Masinute de fier"'
Jambieri (66 lei ) ,minge de fotbal Tango (300 lei)
Dacii si romanii, Fotbal cu nasturi, Piticot
Frunza, lapte gros , ratele si vanatorii ,leapsa pe semne
Cantarea Romaniei , gala desenului animat cu Viorica Bucur..s.a.m.d.
"Tele7abc is a defunct television station in Romania. It was quite popular in the 1990s and stopped airing in 2005. It was famous for airing such series as The Addams Family, Knight Rider, The A-Team, MacGyver, Kung fu, The Incredible Hulk and it was the broadcaster of Michael Jackson's HiStory Tour concert in 1996 in Bucharest.
It was the beginning of stars like Mircea Badea, Teo Trandafir, Dan Diaconescu and Radu Coşarcă."
Hai sa va dau pe spate un pic.
Azi m-am hotarat sa desfac unul dintre jocurile electronice CASIO pe care il detin (CG-87 Cross Fighter) si surpriza ... inauntru 2 baterii AA de 1.5 A care au fost produse in anul 1984, o sa va ganditi ... mare chestie, avand in vedere ca inca FUNCTIONEAZA fara probleme, sunt super uimit - baterii vechi de 30 ani produse 04-86 (model Casio C-8501) care inca functioneaza dupa 30 ani .. n-au curs, n-au oxidat, pare INCREDIBIL dar va asigur ca este adevarat.
Iata cateva poze cu bateriile (am desfacut si al 2lea joc CG-84 Mad Fighter ... aceeleasi baterii insa produse in 86-08 ... deci 2 ani si 2 luni mai tarziu)
HA ...inca nu ti ai dat seama ca traiesti in economia de consum...? cine ar mai cumpara produse noi an de an daca cele vechi ar functiona fara probleme ...un bec poate lumina pina la 10 ANI fara probleme dar in cazul asta ce s ar intimpla cu compania producatoare ????
ar vinde becuri pe toata planeta catre cei care n-au inca asa ceva - sunt miliarde de oameni care nu au apa curenta/canalizare/electricitate/incalzire/gaz ...
Hahaha, exact asa a fost prima mea bicicleta, doar pe culoare alba. Incredibil ce amintiri....
astia tineri si nelinistiti nu prea stiu ce-i asta,dar noi astia batrani si linistiti l-am rupt pe genunchi la vremea aceea
load "" ...hhhhaha
Bookmarks