Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 93

Thread: Ce semnificatie are nickname-ul tau?

1. #41 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    primul nick a fost mrENigma. de la celebrul eduard nigma din batman

dupa care l-am schimbat in BoDoPSX. bodo de la bogdan si psx de la febletea de la vremea aceea playstation

2. #42 SP
    Junior Member ZeroSkat's Avatar
    A vazut cineva filmul The Faculty? "Drogul" care a salvat lumea in filmul ala se numea Skat.......cum pe XBL Skat era ocupat, prima din sugestiile pentru un nick alternativ era ZeroSkat, ala a si ramas

3. #43 SP
    Member cloud's Avatar
    Cloud - the spiky hair kid din FF VII

4. #44 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by cloud View Post
    Cloud - the spiky hair kid din FF VII
    You can see him in my avatar!

5. #45 SP
    Senior Member huber's Avatar
    huber de la macelarul din romanul Mara de Ioan Slavici iar 93 anul meu de nastere.

6. #46 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Am terminat si eu cartea in weekend-ul asta. Ti-a placut asa de tare incat ti-ai pus nick, numele unui personaj? Mie mi s-a parut foarte plictisitoare.

7. #47 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Like OMG, nu mi-a placut deloc cartea aia.

8. #48 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    O carte idioata, al carei continut chiar trebuie sa'l stiu pt bac...la ce imi foloseste daca stiu despre niste "turme de porci" despre unii care ard cu tot cu birt, si despre un dement care se sinucide izbindu'se cu capul de un stejar....captivanta carte, n'am ce zice

9. #49 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    E prima carte realista romaneasca..e un punct de cotitura in istoria literaturii romane. Ahem..m-a luat valu. That wasn't me.

/offtopic.

10. #50 SP
    Senior Member huber's Avatar
    eu sunt clasa a IX. si am avut o lectie unde era doar un capitol din acea carte nu am citito toata. mi-a palcut personajul huber si cum suna numele acesta cu acent nemtesc asta este tot.

11. #51 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    O carte idioata, al carei continut chiar trebuie sa'l stiu pt bac...la ce imi foloseste daca stiu despre niste "turme de porci" despre unii care ard cu tot cu birt, si despre un dement care se sinucide izbindu'se cu capul de un stejar....captivanta carte, n'am ce zice
    Aaaah...asta cred ca era Moara cu noroc...nu Mara

12. #52 SP
    Member Nightfly's Avatar
    Hubernatzl e cel mai tare. Nickul meu vine de la Musca, porecla mea de zi cu zi dar in engleza "Fly" iar Nightfly de la melodia Blank and Jones- The Nightfly. Asa mi-a zis un coleg in generala dupa ce a ascultat melodia aia si asa am ramas pe toate forumurile/siteurile.

13. #53 SP
    Junior Member Danny14's Avatar
    danny my name si 14 atatia ani am

14. #54 SP
    Member angellicus's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Ce povestesti aici e Moara cu noroc, nu Mara! gg weriwulf later edit

angellicus prescurtare pt. dr.angellicus supranumele lui Toma D'Aquino <- pe care il detest!

15. #55 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    My real name...

16. #56 SP
    Member dogdan's Avatar
    pai numele meu este Bogdan ,m-a intrebat o data un spaniol cum ma numesc i-am raspuns bogdan si el a facut din b>d rezultand dogdan mi sa parut "cool".

17. #57 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    "Andrew" de la Andrei si "qp" imi place cum arata ca un simbol.

18. #58 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Pharrell = Cantaret Hip Hop / Rap / uneori PoP

19. #59 SP
    Member padawan's Avatar
    padawan - GameTagul meu...eram destul de nou in ale XBOX-ului si Jedi Master nu prea se potrivea

20. #60 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    well la inceput am inceput cu 3 litere ,,eXz" si m-am gandit sa il prelungesc si m-am gandit la existenta omului in univers si l-am transformat in eXistenZ

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast