My old C4, momentan domnul dauna totala...A intrat un taximetrist in mine din lateral in intersectie(sotia conducea) si ne-a proiectat vreo 30 de metri. Ne-am rasturnat si am aterizat cu plafonul pe capota unui Renault care statea la stop. N-am patit nimic, insa ne-am speriat groaznic. Ii multumesc lui D-zeu ca inca traim si imi multumesc mie in fiecare zi de atunci ca mi-am cumparat masina de 5 stele (la siguranta), plina de airbag-uri. A, si purtati centura. Mie mi-a salvat viata...
DonAdrian nu esti singur, cred ca pot spune ca inteleg ! dovada mai jos... chiar daca este Logan sa tinut extraordinar de bine dupa o ridicare pe verticala si doua rostogoliri in sant. Si centura, DA ! si noua ne-a salvat viata.
Salutare tuturor. Aceasta e masina mea, un Opel Omega din 2002. L-am primit cadou de la taicamio cand am avut un an experienta la condus, deci pe la 19(inainte a fost o dacie). Nu e cine stie ce masina dar sunt f multumit de ea. Pt un biet student de 21 ani cu bursa de 200 ron pe luna e destul de bine. Ar trebui sa fiu prost sa nu fiu multumit. Pe viitor sper numai la mai bine...un Q7 sau Range Rover ( fan SUV
)
Btw...am aflat numai cam dupa un an ca masina are tractiune pe spate...nu stiam dc fuge fundul in curbe sau cand e ud afara. La limita am scapat de multe accidente.
Ca sa nu ii las in minoritate pe Donely si Taw, imi prezint si eu "vacuta" - Suzuki GSX600F. Astept sa inceapa sezonul ca sa o scot de la iernat
![]()
si mazdutza mea..foliata negru mat
acum e in service..dupa ce am avut accident cu un taximetrist in noaptea de revelion la 23:45 [daune: portiera dreapta fata distrusa total, crapat si ornament intern...un pic mai tare si o "atingea" si pe a mea prietena, prag, portiera dreapta spate]...intrat din plin in mine
sa zicem ca nu am avut un revelion:
in schimb azi am vazuto...e gata aproape...mai trebuiesc foliate cele doua portiere, pragul...si vopsit rosu mat cele doua embleme mazda [fata/spate] + scrisul mazda 2
revin si cu alte poze dupa ce o scot din service..
acum:
folierea a fost facuta la un atelier mai pro in iasi, m-a ajuns 1300 de ron, este dintr-o bucata, nu am inchegaturi..nu observi ca e folie, si e de calitatea/grosimea cea mai buna...a durat aprox 6-7 ore
colantarea imi protejeaza vopseaua...iar in parcari multe punctulete au fost lasate doar in folie...
Bookmarks