e din focsani tipul si sta/lucreaza mult prin iasi
asta e parerea ta..si nu ma supara stai calm
sunt persoane carora le plac ..altora nu
dupa ce se mai incalzeste o sa ii fac si alte poze...i-am mai adus cateva mici modificari
risc sa fiu in offtopic...dar grila de la facelift nu imi place deloc.,..aceeasi de la mazda 3 noua...o gura cascata...
imi place mult mai mult grila mea...ca sa nu ii mai zic ca nu ii vad rostul faceliftului la 1 an
ce imi doresc sunt farurile din prima poza a ta...cu lupa...insa nu le-am gasit pe nicaieri...iar niste stopuri clare am prins pe ebay dar la un pret exagerat al transportului din austratlia [75% din valorea produsului] ...+ vama...deci inca mai astept
Raman la ideea ca matul la m2 se potriveste super...dar si albul ala e superb
Matizutu' meu cu lamaie in geam si tot tacamul.
Am impresia ca masina asta a fost a unui evreu.Spun asta pentru ca este pe GPL.....culmea zgarceniei.Ma duc pana la Bucuresti si inapoi cu un plin de gaz![]()
Bravo , felicitari . S-o stapanesti sanatos !!! Ai grija la viteza si fara teribilisme !
Mersi,am deja 2 luni de condus si nu am fost tras pe dreapta niciodata.In schimb era sa imi iau un levier in geam pentru ca nu am dat prioritate unui "ceafa lata".
Eu am avut marele noroc de a avea niste parinti nemaipomeniti care la 18 ani mi-au cumparat un Ford Focus mic, rosu si frumosL-am condus 2 ani de zile apoi l-am vandut pentru a-mi cumpara un apartament in Cluj. Din pacate nu mai am poze cu el, oricum superba masina.
Acum un an insa mi-au daruit o noua frumusete de care sunt foarte multumit si mandru (Opel Astra H). Din pacate nu sunt un fan auto infocat, spre nemultumirea tatalui meu, pentru mine fiind mai mult un mijloc de transport, insa o ingrijesc si pretuiesc cat pot de bine. Sper sa reusesc in viitor sa le intorc darurile inzecit
![]()
Am facut si eu upgrade la caruta. Nu va luati de jegul de pe ea, pt. ca merg pe divza nu o spal ca oricum se murdareste lol...fac doar interiorul in curte.
si inca 2 poze cu mazdutza in ghete de iarna...modificare la embleme [vopsite rosii]
+ o poza cu un mic hobby ce il saturam la intalnirile mazda...
Bookmarks