Salutare tuturor![]()
Ma gandeam la doua solutii utile pentru botii care apar in numar cat mai mare:
1)
Nu s-ar putea ca la Capcha sa fie o intrebare dificila pentru un strain/robot ?
In literatura romana, Mihai eminescu este recunoscut ca fiind cel mai bun _ _ _ _. Greu ar gasi un bot raspunsul pentru o formulare ca aceasta, i-ar fi dificil sa gaseasca cuvantul poet si probabil ar renunta.
2)
Monky, nu ai putea ca dupa ce o persoana/bot noua posteaza in INTRO, tu sa ii dai acceptul daca poate sa continue sau nu pe forum?
Punctul 2 cred ca e cel mai fezabil, dar nu cred ca are MonkY timp de asta. Poate doar sa faca niste mini-moderatori strict pe chestia asta.
I'm in daca e nevoie de ajutor pt asa ceva![]()
Punctul 1 exista deja... poate ar trebui sa-l mai schimb, ca se pare ca l-au invatat. Ce nun inteleg eu cum trec de ultimul Captcha (v3) de la Google... 2 ar fi mai fezabil, dar ar insemna sa stea un moderator/admin non-stop. Altfel, gandeste-te la cineva de buna credinta... se inregistreaza, posteaza... si primeste acceptul peste nu stiu cate ore. Nu e foarte OK. Dar, ma gandesc, poate pun o notificare, ceva...
razvanrazy: tbh, ma gandeam ca poate ar trebui refacuta o echipa noua... mai ales ca azi implinim 11 ani! Sa scap de rahaturile astea cu spitalul si poate ne vedem la o bere pentru discutii. Ah, frack, n-am voie bere... eeh, vedem noi!
Eu sunt destul de activ pe forum si oricum intru si de pe telefon zilnic. La urma urmei si daca astepta cineva cateva ore pana primeste accesul, nu e capat de lume.
In grupurile de pe facebook, care au moderator, se intampla absolut la fel
Fa-te bine si ne gasim noi![]()
Numai imi aminti de grupurile de FB,acolo e hub-ul spammerilor si al trollerilor.
Ma intreb: oare administreaza/modereaza careva grupurile alea?Nu cred.
Cat despre site,mi se pare extrem de usor testul captcha.Cel mai bun staff pt un forum mic/mediu ar fi cu 1/2 admini,cativa moderatori si cativa editori.
Salut,
A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat (vreo 2200 de zile) si acum trebuie sa o fac aici, mai intai. Bine v-am regasit, Gamers!
Tocmai am adaugat la colectie (NES, Sega Mega Drive 1, SNES, PS3, PS4), un PS2 fat si caut sa cumpar ceva jocuri!
Va multumesc!
Salut! Sunt Vlad, am 23 ani si m-am inscris pe acest forum pentru a discuta posibilele probleme pe care le poate intampina consola Xbox One
Salut,ma numesc Alexandru si m-am inregistrat ca sa discut despre jocuri pe acest forum![]()
Salut , numele meu este Adi , iar aici am ajuns cu scopul de a ma scapa de contul PSN . Salutare tuturor si toate cele bune![]()
Salut, numele meu este Vali, 27 de ani, mi-am facut cont aici pentru a cumpara console/jocuri retro pentru un canal de youtube . Speram sa gasesc de ex atari lynx sau un sega game gear .
Bookmarks