Salut,
Numele meu este Adrian si postez pentru a putea posta😁
Buna! Ma numesc Nicu, am 23 de ani și sunt pasionat de Fifa și de tot ce ține de fotbal.
Eu am aterizat mai pe diagonala. Sunt intr-o perioada in care ma entuziasmeaza echipamentele HI-FI si tocmai imi pun ideile pe un site (www.pitic.ro - pot sa il scriu aici sau nu?). Nu sunt chiar gamer. Mai mult ma atrage muzica (jazz, progress, clasica, free improv si cae putin din orice altceva daca imi suna bine).
Am dat peste site-ul asta dupa o cautare "Boxe PSB Image T65". Le am acasa de cativa ani si incerc sa vad cine le-a mai cunoscut. Probabil scotocesc dupa fani de echipamente de calitate dar nu neaparat comerciale. PSB-urile sunt chiar o poveste.
Si imi mai cer scuze daca par extraterestru printre voi.
Se pare ca nu pot sa postez pe topicu Death Stranding pana nu postez aici asa ca salut!
Ce pot sa zic? Am avut un N64 cand eram mic, dupaia un PS2 PS3 si acum un PS4 dar mi se rupe de PS5 pentru ca sunt plictisit si sarbit de majoritatea jocurilor din ultimii aniViata mea de gamer o sa se termine cu Elden Ring, singurul pe care mai vreau sa-l joc.
Salut domnilor.
Ma bucur ca fac parte din acest grup minunat.
Ma numesc Daniel am 26 de ani sunt pasionat de Gaming (Pc,Ps4) si de arta, customizez tot felul. Pana si controllere.
Spor la joc!
Salut! Am reusit sa identific CPU-ul pe placa de baza, acum incerc sa -l inteleg. Urmeaza intrebarile.
Salut,
M-am inscris pentru a gasi un raspuns cu o eroare de la XBOX, dar si pentru a invata cat mai multe despre console/calculatoare.
Salut! Dragos, 29. M-am inscris ca sa-l bantui pe Donely sa-mi modeze un X360. Acum caut un PS3 in conditie cat mai ok ca sa ma joc seria God of War si Metal Gear Solid Legacy
Bookmarks