să postăm, deci...
Salutare tuturor
numele meu este Flavius, m-am inregistrat pe forum pentru a obtine informatii si sfaturi in vederea achizitionarii unei console
@cartus Trilogia Tomb Raider sau ultimul joc din seria Star Wars Jedi Fallen Order, poti incerca si God of War (toata seria)
Salut, sunt un jucător de ocazie și m am înscris pe forum pentru a afla noutăți și jocuri care merită cumpărate!
Salutare. Am achiziționat o consola Xbox one pentru băiatul meu de 10 ani, dar nu ne descurcam la achiziționarea și setările pentru xbox game pass/ Live Gold. Ma poate ajuta cineva?
Salut. Posteaza, te rog, aici, pune ce intrebari ai si te vom ajuta cu drag![]()
Salut și bine v-am găsit!
Am dat de curând peste acest forum și m-am înscris pentru a putea posta în rubrica bazar.
Salut , m.am inregistrat aici doar cu dorinta de a informa lumea despre un campionat de fifa care o sa aibe loc in afi .
Salut, numele meu este Cosmin. Am 19 ani, si am intrat aici deoarece intampin probleme cu consola xbox one.
Salutare tuturor, ma numesc Marius, am 40 ani si sunt din Bucuresti.
M-am inscris pe acest forum pentru a cere ajutor intr-o mica problema.
Salut, am venit pe forum cu speranta sa gasesc o persoana dornica sa vanda o copie de demon's souls.
Salut,
M-am inregistrat pentru ca mi se pare foarte faina sectiunea din forum cu recomandari de jocuri ieftine pentru PS4.
Salut,
M-am inscris sa cumpar si sa vand jocuri de PS4. Sunt din Timisoara si am 30 de ani![]()
salut, sunt ovidiu. am un ps vita slim si m-am inscris in acest forum pentru ca sa cunosc alti utilizatori de console, si/sau sa le cer sfaturi despre diverse lucruri legate de ea. In general ma refer la accesorii, caci observ, de anul trecut de cand nu se mai fabrica aceasta consola nu se mai gaseste absolut nimic pe piata.
Bookmarks