Buna ziua,
Mi-am facut cont sa aflu mai multe detalii referitoare de unde pot cumpara un ps5
Buna ziua,
Mi-am facut cont sa aflu mai multe detalii referitoare de unde pot cumpara un ps5
Salut. Mi-am facut cont ca sa aflu mai multe detalii despre ps5 si jocuri pentru aceastra consola.
Salutare!
Am aflat de voi dintr-un comment dintr-o postare de pe pagina de FB a celor de la EMAG.
M-am inscris aici pentru a putea afla printre primii unde pot gasi consola PS5 in stoc, poate prind si eu una.
O zi buna!
gompo
Salut, sunt Razvan din Bucuresti, sunt înscris de ceva vreme, dar pana acum nu am postat nimic.
Salut!
Sunt membru de aproape 10 ani, nu mai rețineam...mi-am amintit după ce am citit cateva postări despre achiziția de PS5.
Va salut, am 41 de ani si un fiu de 10 ani mare amator de PS. Detinem PS3, PS4pro si suntem in cautare de PS5. Se pare ca anul acesta nu vom reusi, poate nu am fost destul de cuminti sa vina mosul si pe la noi.
Salutare,
Numele meu este Daniel, am 27 de ani si m-am inscris pe forum sa pot ajuta membrii de pe threadul de PS5 cu statusul comenzii mele la orange + sa impartasesc si problemele cu care m-am lovit in achizitie
salutare si suntem bun venit la urban groove. tot dorinta de ps5 m-a adus si pe mine aici![]()
Salut.
Sunt Razvan si m-am inscris ca sa pot afla detalii tehnice si despre stocurile PS5.
Bookmarks