Salut,
Ma numesc Stefan, m-am înregistrat in aceasta comunitate pentru a afla informații despre noile console și jocuri.
Salut,
Ma numesc Stefan, m-am înregistrat in aceasta comunitate pentru a afla informații despre noile console și jocuri.
Salut , 36 de ani Floris, pasiune jocuri filme .Nu sunt nou pe forum ( am mai avut un cont dar mi-am uitat parola).
Salut! Sunt Andi! Colectionar de jocuri si console. M am inscris pentru a fi la curent cu stocurile de playstation 5, pe care incerc sa il prind din decembrie. Series X l am prins cu tombola vietii de la altex, dar vad ca sony nu e la fel de norocos sa ma aiba ca si client din nou. Trist ca sunt scalpers nemernici care vand la 3500+ o consola. Le-as da foc. 😂😂🤷*♂️
Bună, sunt Vlad , 25 de ani, m-am înscris pe acest forum pentru a afla informații despre achiziția unui PS 5
Hello fellow gamers. Sunt Alex si am vrut sa join-ui comunitatea aceasta pentru ca vad ca exista multi oameni faini care share-uie informatii folositoare.
Salut,
Am descoperit că am foarte multe lucruri în comun cu cei de pe aria Sony - frustrarea că nu prindem și noi un PS5 din cauza samsarilor.
Ciau
Salut,
In vizita pentru a ma plange de cum nu reusesc sa cumpar un PS5 din Romania.
Multumesc.
Salutare, sunt Alex, am 29 de ani si m-am inregistrat pentru a incerca sa cumpar o consola ps5
Salutare, numele meu este Radu, am 41 de ani si printre altele m-am inregistrat pentru a incerca sa cumpar o consola PS5 Digital, la un pret decent.![]()
Salut tuturor, sunt Vlad din București. Sunt dezvoltator Python. Îmi place să joc FIFA și WoW
Bookmarks